• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenka no to koniecznie na dicho :-D:-D:-D
Ja jestem w szoku ... po raz pierwszy ... Ola zrobiła fikołka do przodu :szok::szok::szok:
No nie mogę z niej , ale akrobatka ( ha ha podczas oglądania mam talent )

reklama
Witam wieczorową porą ;-)
Ola :szok::szok::szok:
Mamoot zdrówka chłopakom :tak:
Lilianko mam nadzieję, że m już zpewni Ci relaksik i nie będziesz się już zamartwiać ;-)
Ewunia trzymam kciuki za małą Matyldę :tak: na pewno operacja sie uda :tak:
fiu fiu ale kobitki szalejecie z zakupami :szok:;-):-D
ja dzis późno, weny cos brak na pisanie... u nas zimno na dworze, az spacery są nieprzyjemne... poza tym ciśnienie chyba szaleje, bo głowę mi chce rozsadzić:dry:
i najważniejsze, po ponad miesiącu ciszy znalazłam ogłoszenie do pracy w moim zawodzie w miescie obok, juz wysłałam aplikację (spełniam wszystkie warunki) i mam nadzieję, że chociaż na rozmowę mnie zaproszą :sorry2:
spokojnej nocki

Dzięki dziewczynki za kciuki!!!

u nas małe wykąpane, a Adam usilnie się stara wyprowadzić z róznowagi, ale się nie daję, nie poddam się idiocie... Jutro będziemy same od wczesnego popołudnia z małymi, odpocznę od tego miauczenia i marudzenie. Już wolę, jak Julka się drze ;-)

Dzień dobry!

Kasiu w nawiązaniu do wczorajszej maseczki- to była jakaś z oriflame z pomidorów ;-) Brawo dla Oli- do program Mam talent z Oleńką!!! 300 000 jest Wasze! :-D
Mata trzymam kciuki- na pewno się uda, musi się udać!

Nocka super, Ł dosypia, bo wrócił o 4, Bart się bawi, a jak zbierze się już na drzemkę to ja jadę do tesco, trzeba jakieś zakupy zrobić- no i jest promocja pamperków- jak ktoś chce ;-)

Miłej niedzieli- kurcze trzymajcie kciuki żeby po mnie nie zadzwonili z pracy!

Witajcie, u nas zimno brrrrr, ale za to piękne słonko. Wstaliśmy wszyscy przed 9, Juluś nas obudziła ;-) Juluś po śniadanku ogląda mini mini. Andziusia się bawi. Gada do nas jak najęta :-) a w głos się zaśmiewa aż czkawki dostaje :-D:-D

KASIU, ale Ci akrobatka rośnie ;-)

DARUNIA, udanych zakupków :tak:

MARTUSIA, trzymam za Ciebie kciuki!!!

Udanego dnia kobitki

dzisiaejszy poranek

Załączniki

• 027.jpg
    027.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 43
  • 029.jpg
    029.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 43