• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam:-) Ja już ogarnieta wymalowana;-) piję kawkę chopcy się bawią. Zaraz pójdę szykować obiadek. Nocka taka sobie Kuba się budzil ale o dzieo nawet nieźle się czuje. Po południu jedziemy obejrzeć autko;-)Narazie tylko obejrzeć. Pogoda do bani jak to od kilku dni u mnie bywa. No cóż muszę w końcu oswoić się z myślaze zima coraz blizej

Ewunia trzymam kciuki za Matyldę

Liluszka udanej imprezki Ci życzę:tak::tak:

Marlenko zaje..... ta tęcza. Super piękna. Czernina ponoć dobra alechyba nigdy się nie skuszę bleee No i zyczę Ci owocnego wypadu do sklepu;-)

DAruuunia trzymam kciuki żeby nei zadzwonili z pracy i udanych zakupów życzę:tak::tak:

Mata super, że znalazłaś jakąś ofertę. Mam nadzieję, że zadzwonoą do Ciebie. Już Ty na rozmowie zagadzasz szefostwo i nie bedą Ci się mogli oprzeć;-)

Mamoot zdróweczka dla chłopców. Przerąbana jest pogoda teraz i coraz częsciej będzie sie coś przyczepiało. A w przedszkolu to już w ogóle:-(

Kasiu z Oli to prawdziwa arobatka. Daria ma racje do Mam talent z Olą na następny casting:-D:-D:-D. I jak tam jesteś już gotowa psychicznie do zakupu nowych butków czy potrzebujesz więcej czasu:-D:-D

Witajcie kofffane :-)
My już po kościele , przed obiadkiem po wycieczce po buty m , ja wróciłam z kurtką :-D:-D:-D nie wiem jak ja się w szafie zmieszczę :cool2:
Buty chyba kupię innym razem albo .......
Może pojedziemy jeszcze dziś do galerii to coś wylukam

Helloł...
Marlenka śliczna tęcza!!!
Kasiu, powiadasz kurtka nowa, a da się ją jakos zobaczyć? ;-)
Agusia my też powolutku rozglądamy się za autkiem, na wiosnę cos kupimy nowego ;-) w końcu!

A my byliśmy we trójeczkę na spacerku, Bart teraz sie bawi, a ja się zbiorę i pojdę do kościoła na 18-stą, a Ł pojdzie na 19:30, bo już nie chcemy tak Barta ciągać po dworze ;-) Ogólnie dzień dzisiaj fajny, tylko Ł mnie rozbawił, bo chciałam wieczorkiem pobiegać to mi nie pozwolił :szok::rofl2: no więc będziemy sobie siedzieć na dupskach i te dupska będą coraz większe :eek::-D;-)

Dobry Wieczór
Ja dopiero teraz skonczyłam sprzątać po gościach... Dzieci juz w łóżkach ...
Zaraz wejdę do wanny i troszkę sie zrelaksuje :-)
Dzisiaj rozmawialam z mamą, która miala miesiąc temu operację na to sami co ja bede miala i powiedziala mi ze w srodę jak pojdę to dopiero na drugi dzien będe miałą operację... czyli wróce do domu ( ja wszystko będzie dobrze) w wieczorem w czwartek...
A gdzie sie podziewacie Babiszony hmmm???

Hejka

Ja wlasnie niedawno zasiadlam do kompa,Marysia juz spi,dzisiaj znowu szukalam butow i niestety nie znalazlam,e tam:-pugotowalam dzisiaj zupke grzybowa i jedlismy pizze:-pzaliczylismy spacerek,kosciolek,zakupki,trafila mi sie promocja na pampki i chusteczki,u Marysia nie ma apetytu:eek:chyba zab jej idzie...

Milego................................!

Wróciłam z galerii ale tylko kupiliśmy buty dla Weroniki.
Daruunia jak będę miała wenę to wstawię fotkę kurteczki:-)
Daruunia a może poprzewalaj się z Ł w wyrku zamiast biegać , w końcu to też sport :-D
Marlenka to Mania ma juz taki kucyk duży ??? wow

Liluszko trzymam kciukasy,szkoda,ze musisz miec ta operacje,ale...no z tym to nie ma wyjscia,tyle stresu i wogole,echhh,powiedz jak tam Fabianek???

Kasia:-D

tak,tak Marysia ma juz dlugie wloski,jak mi komp nie zamuli to wstawie foty!

Daruunia ja pobiegałam za małą po sklepach , ech... ona wcale nie chce w wózku siedzieć tylko ucieka i ucieka a te podłogi w centrach handlowych są śliskie i boję się że jak upadnie to będzie mega guzol
Marlenka Mania też strojnisia pysia w okularkach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry