• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wilmek jak to zrobiłaś:szok: Bruno ładnie pospał, nie ma co :tak:
a mała mi od rana buczy, co chwile ryk... ładne słoneczko na dworku, zaraz idziemy drugie pranie powiesic i na zakupki, a ona takie cyrki odstawia... ide sobie jakis ziółek łyknąć, bo ledo juz wyrabiam...

Helloł... mam chwilunię przerwy ;-)
Wilmek życzę Ci aby takie nocki były zawsze! :-)

A ja właśnie pije kawkę, tak jak napisałam mam chwilę spokoju, tęsknię za moim szkarbem... ehhh a co u Was?

Mała mi śpi (prawie mi w wózku na siedząco usnęła jak wracałysmy z zakupów-a ona ostatnio w wózku spała z pół roku temu jak nie dalej:eek:), poprasowałam całą stertę prania-chyba @ się zbliża :cool2:, obiadek zrobiony i zjedzony, w domku ogarnięte no i zaczynam sie nudzić :sorry:

I MARTUSIA, znalazłaś dobre miejsce ;-) moja w wózku zasypia do tej pory, robi się upierdliwa, wsaadzam ją do wózka, jak jest śpiąca to nie protestuje, powożę ją trochę i pada jak kawka, spi od 12.40, zobaczymy ile pośpi, bo Ania się przebudziła, mleka dostała i śpi dalej ;-)

reklama
moja to twarda zawodniczka, jak jeszcze udawało ja sie uspic na spacerze, to najpierw trzeba było ja przypiąc pasami, potem połozyc oparcie, wytrzymać z 5 min. ryku i potem po mału odpadała :sorry: teraz zasypia zazwyczaj bez jęknięcia po odłożeniu do łóżeczka, no ale dużo nas to wysiłku kosztowało i przede wszystkim musiała do tego dorosnąć :tak: żeby jeszcze w nocy lepiej spała... no ale poczekamy, ponad rok męczyłam się z usyianiem, to i do przesypiania nocy tez sie kiedys doczekam :cool2:
lecę sobie kawkę zrobic, póki tornado spi, bo jak wstanie to spokonnie juz nie wypiję :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry