• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Podłączam się pod pytanko Kasiowe!
Właśnie dlatego weszłam na bb sprawdzić co z naszą Lilą, mam troszkę roboty w pracy :sorry:

Ehhh ogólnie to czas mi leci, w sumie już południe, jeszcze 4 godziny i do domku, ciekawe jak tam Bart..... :sorry: oby mu sie porpawiło!
Napiję się kawki... bo nie mam siły... ;-)

LILIANA, oby było wszystko ok!!!!

Mam niusa o stanie Mati...
Kochane z matii odrobinke lepiej znalezli przyczyne okazalo sie ze najprawdopodobniej źle zareagowała na leki obnizajace cisnienie do tego jest cala spuchnieta wiec plyn w organizmie sie zbiera prof.wojtalik powiedzial ze widzi światełko w tunelu ale to nie oznacza ze wszystko jest juz ok ..próbują własnie odłaczyc matii od płuco-serca zobaczyc jak poradzi sobie sama

Więc jest światełko :tak:

Bardzo się cieszę że już choć troszkę sprawa z Matyldzia poszła do przodu! Trzymam dalej mocno kciuki za tą maleńką kruszynkę!!!!

Lilianka mam nadzieje że wszystko ok!

A ja dalej w pracy, jeszcze 1,5 godzinki i do domku, ehhh jakaś rozlała jestem.... :sorry:

13.50 sms
No i niestety Mati wróciła na płuco serce ... Może potrzebuje wiecej czasu jej serduszko aby sie zregenerowac Jutro kolejna proba odlaczenia maszyny..

Kochane, trzymamy kciuki dalej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry