J
Jola244
Gość
tak kochane był trzeźwy ale tak krzyczał jak by go coś opętało aż policjant do niego mówi żeby się uspokoił tragedia taki debilom nie powinno się pozwalać jeździć

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zaglosowane

pytam bo pierwszy raz robilam - ja raczej ciastowe beztalencie jestem...mozecie sie smiac
) Na swieta wybieramy sie do moich rodzicow, wiec do przygotowania jedynie kilka rzeczy
A sylwester ze znajomymi w knajpce Martyny Jakubowicz :-) Bylismy juz tam 3 lata temu i bylo suuuper
Teraz jestem od kilku dni slomiana wdowa bo maz oddelegowany do Wawy a teraz weekend spedza u swojej mamy. No i kilka dni temu tez mial stluczke
ufff na szczescie nic mu sie nie stalo, ale auto chyba sprzedamy i rozgladamy sie za innym... Moje dziecko ma sie dobrze, ale stara sie wodzic rodzicow, a w szczegolnosci dziadkow za nos ;-) Charakterek mamusiny mi rosnie niestety
Ostatnio robilam pyzy z miesem, Ola podleciala, chwycila sciereczke na ktorej byly kluski i zanim dobieglam wszystkie lezaly na podlodze 
Nie wiedzialam czy mam sie smiac czy plakac
Ale przy tym calym rozrabiactwie jest rozszkoszna i potrafi nizle mnie rozwalic na lopatki przytulaniem i buziakiem
No i maniak teletubisiow mi sie zrobil :-) Hehehe To chyba tyle w wielkim skrocie 

ooooooo, to musisz korzystac z okazji i ocieplić stosunki z teściamiU mnie póki co drakula grzecznaodzywa się normalnie i nie gryzie
![]()
może tym razem się uda :-)
a Oleńka niemożliwa