Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja chce takie margaretki!!!!!!!
Dzionek minal nam calkiem symaptycznie bo rodzinnie :-) Ola szalala z tatusiem na calego ;-) Nocka troche gorzej, bo jak juz pisalam odzywczajamy sie od smoczka...
Wstawania w nocy troche bylo i placzu
Ale mala dala rade i rodzice nie wymiekli
Dzis zasnela tez z zalem ale w miare szybko
oby tak dalej! M dzis jezdzil rozgladac sie za autkiem i chyba kupilismy :-) Ciesze sie bardzo, bo moze wreszcie sie przemoge i siade za kierownice... Nasze terazniejsze bylo stanowczo za dla mnie wieeelkie
No i musze sie Wam sie pozalic, ze moje dziecko nie lubi sniegu :-( i chyba sie go boi... nie wiem o co chodzi, ale przeszla dzis 2 kroki, stanela i ryczec zaczela
Staralam sie jej pokazac ze to nic strasznego, ale tylko na raczki chciala...
Moze to jednorazowa sytuacja i nastepnym razem bedzie lepiej...

u nas też mrozi ostatnio okropnie, ale woda na szczęście jest ;-) no i sobota wolna a Ty juz w domku szalejesz 

Ula mnie na sama mysl o twoim wypadku moj palec boli a Ty usmiech na twarzydzielna z Ciebei babeczka
![]()

dobrze ze lekarz w porządku facet i zna sie na żartach to przystał na moja prośbe o 2 tygodniach w gipsie. Jak mu powiedziałam że wolałabym nie mieć nóżki śmierdziuszki jak mi będą stopę oswobadzać to tylko kazał przyjść na kontrole i wtedy zobaczymy

i tak sie bycze a co

Nie przeprowadzilismy sie, wysiadł kocioł z ogrzewania:-(Nie wiem kiedy go naprawia....
Jestem załamana kompletnie, jeszcze pokłociłam sie z mężem, z matka i rycze cały dzien...
Teraz to juz nie mam ani domu, ani kasy, ani męża... :-(
Przepraszam, ze tak pisze, wczoraj euforia, dzis czar prysł...
A że niedługo Święta, nie będę was narazie zaśmiecac moimi problemami... - ja nawet nie mam ich gdzie spedzic:-(

Witam wieczorkiem!
Ewunia co ja mogę napisać.... nie rozpamiętuj tego co złe, ciesz się drobnostkami i koniecznie poddaj się w terapii, bo od niej dużo zależy. Trzymaj się, masz cudne córeczki i dla nich warto się poświęcać![]()

Jola czy dobrze rozumiem, że weselicho będzie niedługo????:-):-) Nic się nam nie chwalisz;-)jak zrobi moją ślubną to wstawię wam zdjęcie żebyście zobaczyły![]()
Ewa to nie ja robię to moja mama ja to bez talencie całkowite![]()