Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
snul sie po domu i jeczal, wiec go napoilam grzanym piwem i uspilam
i mam chwilke dla siebie.
mysle tylko meble w kuchni przemyc, okna juz umyte, a wigilia maz sie zajmie. Na swieta do rodziny wiec tez zadnych wiekszych przygotowan. Tylko choinke ubrac i juz:-) tylko swiatelka musze kupic bo zeszloroczne nie dzialaja

a Krzys ma katar
Hej laseczkoHej dziewczyny,:-)
jestem na bieżąco, ale jakoś nie mam czasku nic pisać.
U nas ok.
BUZIACZKI

, siedział biedny na krzesełku przed nią ze 2 godziny nawet się nie ruszał jak zaczarowany
. 
no i chyba bede miala choinke do polowy lysa 

oby tylko święta przetrwała...
jak się ogarnę to zrobie zdjęcie żebyście zobaczyły zaczarowanego Mikołaja
. 

Tak więc mykamy z M na 15,15. Muszę tylko jeszcze zorganizować kogoś do Kuby, bo jak go weźmiemy ze sobą to całe przedstawienie polegnie w gruzach;-) Kuba rozniesie przedszkole

I będziesz miała świeżutk, nowiutkii bukiecik ślubny. A ja swój wywaliłam bo mi się nie podobał;-)

Nie ma to jak dobrze zaopiekować sie mężem. Grunt to spokój i chwila dla siebie i dla nas;-)Moj mezczyzna chorysnul sie po domu i jeczal, wiec go napoilam grzanym piwem i uspilam
i mam chwilke dla siebie.