Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a dzieciątko duże :-) moje baby miały właśnie tyle, jak się rodziły 

a jak się czujecie, Ty i Majcia?
co do miśków i innych dłubanek - w podpisie mam link do bloga i tam wrzucam fotki ;-)właśnie kończę kolejnego, zostały mi tylko łapki do zrobienia i pozszywać, może jutro w dzień uda mi się to zrobić, bo wieczorkiem chcę sie zabrać za następnego
(z pobudka na cyca, ale tak to jest, jak od posiłku sporo minęło i dopiero zdecydowała się usnąć
), tylko wstała po 17 i miała mały kłopot z zaśnięciem wieczorem...
Kubus Puchatek boski!!!
- jestem pod wrażeniem Twoich robótek. Świetnie, że masz taką pasję ...
), więc w porównaniu z tym co było kilka miesięcy temu jest super
z resztą jak mała uśnie siadam do szydełka, włączam tv, słuchawki na uszy i m się o małą martwi 

kciuki zacisniete zeby szybko bylo 
Takie zycie, ze trzeba wracac do rzeczywistosci.
Moja Ola na szczescie nie przezyla wyjazdow babc, ale pewnie dlatego ze jeszcze za mala ;-) Szaleje jak zwykle, chociaz teraz slysze sygnal teletubisiow wiec jest spokoj
a ja moge w skrocie Wam cos napisac ;-) U nas spokojnie mija czas juz w nowym roku. Wczoraj sie zmobilizowalam i zadzwonilam do zlobka dowiedziec sie co i jak - wszelkie informacje otrzymam dopiero w kwietniu kiedy rozpocznie sie czas rekrutacji... Niestety juz wiem ze mamy marne szanse na panstwowe - wyliczylam ze mamy raptem 30pkt a to stanowczo za malo na miejsce :-( Moze zrobi sie z tego 50, kiedy bede miala podpisana umowe od wrzesnia w pracy, a tak lipa...
Juz rozgladam sie za jakims prywatnym, chociaz nie wiem czy nam sie finansowo bedzie oplacac...
O opiekunce nie myslimy bo nie zostawie Oli obcej osobie, a rodzina za daleko... Ehhh, dobra, jeszcze Wam zdaze na ten temat pomarudzic 
I powtarza bardzo zrozumiale wszystkie nasze slowa, uzywa ich tez w odpowiednich sytuacjach ;-) Trzeba wiec uwazac juz co sie przy niej mowi 
Mala dostaje mleczko rano w bidonie, a wieczorem kaszke lyzeczka, wiec butli juz od tygodnia nie uzywamy
:-) Ale sie ciesze
Tylko ze spaniem nie jest ciagle jakbym chciala... mysle ze przez zabki, ale... chcialabym bez przebudzenia przespac wreszcie noc
Jest troche lepiej, po odstawieniu smoczka, ale wstaje do niej nadal raz, czy dwa - teraz bardziej zeby ja przykryc bo bardzo lubi lezec i spac przykryta (mimo ze w pokoju ma cieplo) 
A na allegro takie ceny ze w szoku jestem
Czekamy na dostawy... Zaliczylismy przy okazji wyprzedaze
;-)

Ma dzis zajrzec do nas kobitka z allegro, jest chetna na moja suknie slubna
Mam nadzieje ze uda mi sie ja sprzedac - trzymajcie kciuki 
Podczytywalam Was ale nie pamietam juz za bardzo co, kto, kiedy
przepraszam