marlena nad
:)
Martus,ale super ta zabawka,WOW!!!oczywiscie z Puchatkiem
;-)moze i ja powinnam cos w tym stylu jej zakupic
a co do kapieli w wannie,to Marysia nie da mi sie nawet do niej wsadzic,placze i mocno sie wtula,zebym nie mogla jej odkleic od siebie,mam nadzieje,ze niebawem znajde zloty srodek.......
Witajcie
Marys poszla spac o 20,a wstala przed 6,mama moja jeszcze spi,ale chyba pojde ja obudzic bo mi sie nudzi
obejrzalysmy juz Fimbusie,a zaraz bedzie dd TVN
mroz dalej trzyma,na obiadek robie paluszki rybne i brokula,wiec luzik
Milego dnia:-)
;-)moze i ja powinnam cos w tym stylu jej zakupic
a co do kapieli w wannie,to Marysia nie da mi sie nawet do niej wsadzic,placze i mocno sie wtula,zebym nie mogla jej odkleic od siebie,mam nadzieje,ze niebawem znajde zloty srodek.......Witajcie

Marys poszla spac o 20,a wstala przed 6,mama moja jeszcze spi,ale chyba pojde ja obudzic bo mi sie nudzi
obejrzalysmy juz Fimbusie,a zaraz bedzie dd TVN
mroz dalej trzyma,na obiadek robie paluszki rybne i brokula,wiec luzik
Milego dnia:-)
Ostatnia edycja:

fleeee... az mnie mdliło przez to. Dzis juz dołka łapie, napis na suwaczku zle na mnie wpływa:-( Do tej pory czekałam do dzisiaj, teraz juz nie wiem ile bede jeszcze czekac i do kiedy
m właśnie odśnieża wyjazd z garażu i będzie próbował się przebić autem przez zaspy, żeby do sklepu podjechać i do teściów po łańcuchy na kołach. U nas nic nie odśnieżone, a że dom w polu stoi, to zaspy po kolana, a padać ma jeszcze ze 2 dni

Zas se robie nadzieje, ale staram sie nie nakręcać