Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pisze sie na Wa-wę ;-) pożyjemy zobaczymy!

co mi ostatnio slinka do niej leciala na skypie

a Ł właśnie wstał, dzisiaj po obiadku jadę na basen, zobaczę w końcu ja tam jest- w Wieliczce otworzyli z 3 miesiące temu i jeszcze nie byłam... no to się wybiorę;-)
bo taki mróz to chyba lepiej jak w ciepłym domku bedziemy siedziec... ehh.
) Obiadek wstawiony, pranko zrobione, podłogi włąsnie schną, a ja mam chwilke dla siebie
ale uswiadomiłam sobie, ze chyba w czasie połogu mi nie wolno... 
Kurcze za dobrze sie czuje, bo zapominam, ze mam sie nie forsowac
I wiecie jak mi ciepłych kapieli w wannie brakuje... :-( jeszcze troche musze wytrzymac... . 
Przynajmniej jest w miarę w środku Polski. Choć osobiscie wolę bardziej przyrodnicze okoliczności spotkań 
i Ty mówiłaś, że nie wiesz jak sobie z dwójka poradzisz, a tu proszę, pracowita mróweczka
ale tak się nie forsuj, niech się dobrze wszystko zagoi 

fajny prezent Ci chłopacy dzis zrobili, nabieraj sił 

u nas też mrozisko okropne, a dziś w nocy ma być jeszcze gorzej... i muszę się pochwalić, że dziś pierwszy dzień bez cyca :-) zobaczymy czy się uda, zostawię teraz tylko nocne karmienie i chyba za jakiś czas pożegnamy się z cycaniem na dobre (za mocno odczuwam już skutki karmienia, hormony szaleją, tyję i chudnę mimo, że uważam co jem... a dziś ułamał mi się ząb
). Mała sporo ze mnie wyciągneła, poza tym na kolację je kaszkę z modyfikowanego mleka i na deser dostaje serek/jogurt, więc raczej niczego brakowac jej nie będzie
Jak tylko ja albo P. sie przebudzi odkładamy ja do łozeczka
ogolnie to sie nawet wysypiam
Dla mnie to podstawowy plus karmienia cycusiem... Nie musze sie nawet budzic, zeby mała nakarmic