Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ula nic straconego. Może zaplanuj sobie urlop;-) w tym samym czasie co będzie Marlenka. Ale by było fajowskojak ja żałuje ze nie udaje nam sie spotkać w większym gronie! Ach to by było coś;-)![]()

.Jeszcze trzeba Basię namówić;-)Oj ja też sie doczekac nie moge ... juz się zastanawiam co ugotowac i naszykowac dobrego do jedzonkawtedy zobacze sie z Agusia i Basia;-)
;-)Ula jeśli to dla Ciebie nie problem to zapraszam do Wwy na wiosne. Wtedy będzie też Marlenka, zawoła się Kasie zaa płota i Lilianka też przyjedzieHeh ja tylko czekam na hasło i jestem![]()

To fajna z Ciebie "koziej du.. trąba"ze mnie taka "szefowa" jak z koziej d..... trąba;-)![]()

No to szykuj sie Darunia szykujHelołłł i ja chętna na zlot czarownic! :-)
Melduje, że jestem w domku- praca mnie zaskoczyła i zostałam już wypuszczona i odwieziona do domu o 19-stej, także odpoczywam![]()

Widzę że chętne są tylko, żebyscie sie nie rozmyślily jak przyjdzie co do czego. Rezeerwujcie wstępnie terminy
Częsciej mogłoby tak być

Milusia jesteś:-) :*