Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bart w żłobku, ale się cieszył jak go zawiźliśmy, zrobił i powiedział ładnie papa, i z uśmiechem pobiegł z "ciocią" na górę- kurcze naprawde suuuper w tym żlobku, tylko najgorsze te zarażanie się nawzajem...

To, że maluchy choruja to zrozumiałe, ale miejmy nadzieje, że już w przedszkolu będzie lepiej. Obysmy tylko my to przetrwali, bo wiadomo pracowac też trzeba 

ale to kwestia ceny ... tylko pisz śmiało i otwarcie, bo wiadomo, że ręczna robota jest w cenie !!!
;-)
e to chyba sie w domu nudzisz
zartuje, dobra kobitka z Ciebie, bo chłopy to się nigdy nie domyslą, a na pewno będziecie mieć teraz przytulnie 

co do miśków, to wzięłam na luz, sprzedadzą się, to ok, nie to dobiorę i już. Zamiast taka marną kaskę z tego miec, to juz wolę wysłać do jakiegoś domu dziecka... teraz uczestniczę właśnie w takiej akcji, że kilka babeczek z forum robi miski (tzn. kotki ;-)) i potem powędrują one do jakichś dzieci
co do óżeczka, oczywiście jeszcze stoi, mamy robione i nie da sie go rozkręcić, bo dawno bym ju,ż to zrobiła i za drzwi wystawiła (jedyny sposób, żeby m coś z domu zabrał)
będe musiała go zmęczyc jakoś w tygodniu, bo chciałabym juz małej przemeblowanko zrobić 
Fotki będą, jak skończę ;-)
Basiu ale Ciebie Kasia zrobiła w balona;-)
![]()
No tak, Kasia, żuczek jeden to spryciulka jak się patrzy ;-)co do miśków, to wzięłam na luz, sprzedadzą się, to ok, nie to dobiorę i już. Zamiast taka marną kaskę z tego miec, to juz wolę wysłać do jakiegoś domu dziecka...

;-)

Jeszcze "kisze" ;-), ale za 15 minutek GOO !!! Już jestem spakowanaBasia i co wyszłaś już, czy kisisz w robocie?

on dziś a ja jtro na disco bango

wyjścia nie ma jak tylko sie zgodzić

ja jutro do Cuprum Areny skocze , po jakieś fatałaszki na wyjście
a ty sie tak nie wychylaj bo jutro do domu przyniesiesz cała sterte firan z pracy w ramach pracy społęcznej