• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
To jest poniekąd indywidualna sprawa. Zależy od rodzaju porodu i innych czynników.
Przy założeniu , że wszystko będzie ok to pewnie z 6 tygoni będzie trzeba odczekać aż się wszystko pozrasta (mam na myśli szwy po ewenualnym nacięciu).

Mi limit na L4 skończy się pod koniec maja, więc miesiąc przed porodem i mi babka w kadrach powiedziła, że w marcu juz mi da papiery, żebym poszła sobie do ZUS-u, bo niby 6 tygodni przed najpóźniej trzeba złożyć (Magdziarka to się śpiesz ;-)), ale woli mi dać prędzej, bo mogą byc opóźnienia w wypłacie zasiłku rehabilitacyjnego

jaki limit???:szok: chyba czegos nie doczytalam to ja mam okreslona liczbe dni na l4 w ciazy???

jesos ale sie wystraszylam wlasnie doczytalam ze max to 182 dni i ja na szczescie sie w tym mieszcze:tak:( jakies 50 dni mi zostanie):tak:
taki ze mnie zakret ze na zwolnienie to sobie pozwalam nie znajac konsekwencji tego:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry