• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
a jeśli chodzi o moje ruchy to juz chyba zaczynam coś czuć ale tak delikatnie w dole brzucha :-) troszkę sie martwiłam bo to w końcu 22 tydzień był a ja nic nie czułam, teraz czuje rzadko ale zawsze to wiecej niz nic :)
Także dzieki dziewczyna za podtrzymanie mnie na duchu :)
Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Darunia ja pierwsze ruchy czułam rzadko, raz na kilka dni :tak:
Limba to wspólczucia po trzęsieniu, ale idzie się do tego przyzwyczaić ;-) mieszkam na terenie, gdzie jest bardzo duzo kopalni i często sa tąpnięcia, a podczas tych mocniejszych to aż szyby drżą i cały dom trzaska - na początku był to dla mmnie szok, ale teraz to kwestia przywyczajenia ;-)

A tak jeszcze zauważyłam dzisiaj na suwaczku że juz mam 99 dni do porodu . Kurcze poniżej setki to już zleci....nie mogę się doczekac.Dobrej nocki....

Limba i Mata współczuję, ja mam też niezły sajgon bo mieszkam przy głównej ulicy i ciągle jeżdżą nia TIRy ściany popękane, szyby drżą, :wściekła/y: do czasu budowy obwodnicy to będzie tak cały czas. Dobże, że wymieniliśmy okna to trochę ciszej ale i tak słychać:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry