• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Pokazywałam dziś mojej córci jak się rusza maleństwo w brzuszku. Fajne uczucie jak dotykała brzucha swoimi malutkimi rączkami. Pytałam się jej czy będzie kochać swoją siostrę a ona na to, że tak ale i tak najbardziej to będzie kochać mnie . Spytałam dlaczego a ona mi powiedziała, że dlatego, że przecież to ja ją urodziłam i dzięki mnie jest na świecie .:-)

reklama
No koleżanki ale rośniecie..brzuszki piekne...uwielbiam kobiety w ciązy coś mają w sobie takiego magicznego( nowe zycie) Brzuszki duże ładne i okragłe a tu jeszcze 3 miesiące zostały...no niektórym więcej. Z tego co pamiętam to Iwosz i Lorcia mają na 1ego terminy więc już o d 1 marca równe 3 miesiące będa. Ja tez z tych początkowych ale wydaje mi się, że brzuch mam taki sredni.

Pokazywałam dziś mojej córci jak się rusza maleństwo w brzuszku. Fajne uczucie jak dotykała brzucha swoimi malutkimi rączkami. Pytałam się jej czy będzie kochać swoją siostrę a ona na to, że tak ale i tak najbardziej to będzie kochać mnie . Spytałam dlaczego a ona mi powiedziała, że dlatego, że przecież to ja ją urodziłam i dzięki mnie jest na świecie .:-)
Piękne słowa , słodkie i mądre. Masz wspaniały "owoc" - córkę, mądrego wychowania.

A ja dzisiaj w nocy miałam trzęsienie ziemi-prawdziwe.Obudziłam sie kilka sekund przed wstrzasami bo dzidzius kopał jak oszalały.Z potwornym uczuciem lęku-a za chwile cały pokój mi zaczał sie szarpac na boki:no::no:.NIGDY WIECEJ.:szok:A daleko byłam od epicentrum:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry