magdziara
Czerwcowa mama'08
A ja przyjeżdżam co roku do Łap i innych pobliskich miejscowości..moi rodzice stamtąd pochodząU mnie dzisiaj w Białymstoku

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja przyjeżdżam co roku do Łap i innych pobliskich miejscowości..moi rodzice stamtąd pochodząU mnie dzisiaj w Białymstoku

O Boże bez Was mona umrzeć....z tęsknoty. Wróciłam przed chwilunią i jeszcze w butach siedzę przy komputerze. Olek się zbiera i uciekamy na naukę pływania. Ale wieczoram nadrobię zaległości..mąż wyjechał do Czech w delegację, więc nikt i nic nie przeszkodzi mi. Kochane moje...dobrze być z Wami:-)A cos nie widac naszej aktywnej mamusi Magdziarki!!!!! Odezwij sie bo ja juz sie martwie i tesknie;-). Mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje.
Nie wiem dlaczego ale ten drugi lekarz nic nie mówił o tej szyjce chyba pójde jeszcze raz do niego i niech mnie zbada i zobacze czy coś powie
I tak chyba będe nadal ciągła,będe chodziła do jednego lekarza na kase,a do drugiego prywatnie bo wtedy mam często wizyty i jestem spokojniejsza.