Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wlasnie tego sie obawiam, ze to nie ma sluzyc dla dziecka, tylko "przeciw niemu". Przeciez zdazale sie diagnozy ze dziecko ma byc nawet kaleka, a po porodzie zaskoczenie okazywala sie nieduza wada.W ostatnim nr m jak mama jest artykuł o babce, której pierwsze dziecko w wieku chybu 2 lat zmarło, bo chorowało na bardzo rzadką chorobę genetyczną. Babka zaszła drugi raz w ciążę. W 21 tc miała robione badanie żeby wykluczyć chorobę, czekała miesiąc na wyniki. Okazało się, że dziecko, które nosi, też jest chore i zdecydowała się na aborcję (nie chciala, żeby dziecko też się męczyło i wcześnie zmarło)!!! Czyli była ona wykonana po 25 tc!!! Szok!!!
Masz racje , ze mozna sie przygotowac, ale ile to stresu kosztuje.Jeśli chodzi o kosmetykę to nie wiem bo nigdy się nie zetknęłam z tym tematem wśród bliskich ale może teraz robią wcześniej ? Poza tym maka jest przygotowana psychicznie i nie przeżywa szoku ?