• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
no pewnie ze przeżywasz to normalne- trochę wam tego przeżywania zazdroszczę. Pierwsza ciaża jest fajna bo wszytko jesttakie podniecające i nowe. Ja w pierwszej ciaży to normalnie znałam rozkłąd ciąży tydzień po tygodniu, długosc dziecka ile powinno mieć i ile wazyc. Przeczytałam miliard książek. A teraz to gdyby nie suwaczek nie wiedziałbym który to tydzień.:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wiec nie powinnyscie sie dziwic ze ja naprawde nie mam czasu poczuc jak sie czuje.... cala koncentracja na dzieciach itp... chyba ze juz mnie cos totalnie zwali z nog, tak ze sie ruszac nie moge...

Gluszku ja w 22 tc czy 23 tc dokladnie juz nie pamietam mialam robione zwykle usg 2D i dzieki ktoremu moj lekarz rowniez sprawdzal budowe narzadow i pepowine.dostalam wykaz wszystkich narzadow dzidzi i ich parametrow.w poprzedniej ciazy tez to mialam.takze w 4D widac moze to lepiej okiem laika ale dobry lekarz to i z 2D sobie poradzi:tak:

Aniknulko rozwoju dzidzi nie da sie ocenic po wielkosci brzucha:tak: ja w pierwszej ciazy mialam bardzo maly brzuszek a dzidzie urodzilam zdrowa wiec nie ma sensu zamartwiac sie na zapas.

Anikinulka nie masz sie czym zamrtwiac.. ja w pierwszej ciazy brzuszek mialam dopiero w 6 miesiacu i to tez nie za wielki.. gdzies wszystko w srodku siedzialo a teraz jakos tak bardziej sie uzewnetrznilo..

A co do brzucha to ja miałam malutki w porównaniu z dziewczynami na porodówce że mój się bał aż ze mnąrodzić że będzie dzidzia taka mała . Ja urodziłam 4 kilo a te co miały duże brzuszki widziałam przy inkubatorach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry