Jotemka
Fanka BB :)
Oj czkawka to jest najmniej przyjemne, fakt... Nie lubie tego uczucia... Poki co jeszcze sie nie zdarzylo....mój ma często czkawkę... jak ja tego nie lubię bo głowę na dole i mnie to drażni tak po szyjce nieco....:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj czkawka to jest najmniej przyjemne, fakt... Nie lubie tego uczucia... Poki co jeszcze sie nie zdarzylo....mój ma często czkawkę... jak ja tego nie lubię bo głowę na dole i mnie to drażni tak po szyjce nieco....:-(
no pewnie ze przeżywasz to normalne- trochę wam tego przeżywania zazdroszczę. Pierwsza ciaża jest fajna bo wszytko jesttakie podniecające i nowe. Ja w pierwszej ciaży to normalnie znałam rozkłąd ciąży tydzień po tygodniu, długosc dziecka ile powinno mieć i ile wazyc. Przeczytałam miliard książek. A teraz to gdyby nie suwaczek nie wiedziałbym który to tydzień.![]()

Lekarz ktory robil mi usg przy Bartku i teraz powiedzial, ze to bajer dla rodzicow, za ktory musimy wiecej zaplacic...U nas niestety nie ma takiego usg. Pewnie tez bym poszla.
Ale slyszalam ze nie jest ono wcale lepsze od zwyklego tylko tyle ze lepiej my widzimy dzidziusia.