• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dobrze wiedzieć:-D mam tylko nadzieję, że jak już przyjdzie na świat to trochę zwolni:tak: Marzenie ściętej głowy:tak:hihi
Cóż to moje pierwsze może dlatego tak to przeżywam, za drugim będę już bardziej doświadczona mamusią:-)

reklama
no pewnie ze przeżywasz to normalne- trochę wam tego przeżywania zazdroszczę. Pierwsza ciaża jest fajna bo wszytko jesttakie podniecające i nowe. Ja w pierwszej ciaży to normalnie znałam rozkłąd ciąży tydzień po tygodniu, długosc dziecka ile powinno mieć i ile wazyc. Przeczytałam miliard książek. A teraz to gdyby nie suwaczek nie wiedziałbym który to tydzień.:-D:-D:-D

Głuszku mam do Ciebie pytanko, bo zauważyłam ze jestes z Krakowa :) zastanawiam sie czy orientujesz sie gdzie sa fajne szkoły rodzenia i tez gdzie polecasz rodzic? bo tak sie składa ze ja w Krakowie mieszkam dopiero od sierpnia i jestem zielona w te klocki jeszcze. Chodziaż zastanawiałam sie nad szpitalem w Hucie. Pozdrawiam

ja mocz robilam 3 razy krew 2 .. i robie to przecietnie co drugi miesiac. Z dodatkowych to tylko biocenoze pochwy , odczyn coombsa i grupe oraz wr.. no i raz glukoze teraz bedzie mnie czekalo drugi raz.. a czy jeszcze cos to niew eim..

U nas tez sloneczko wczoraj ladnie swiecilo. Juz niewiedzialam jak tego Kube ubrac. Porazka. Wypadalo zeby chodzil w samej ciennkiej bluzeczce. Kurteczke mial cieniutka taka wiatrowke od spodu bluze a i tak spocony jak diabli.
Ale mial frajde bawil sie na swoim placu zabaw.

Powiedzcie mi dziewczyny czy pociagiem mozna jezdzic w ciazy? W kwietniu albo koncem marca pasuje nam jechac do gdanska po samochod maz boi sie zebym jechala a ja mam ochote na taka przejazdzke. A i Kube bym wziela. Jeszcze polskiego morza nie widzial. Od nas trochu daleko mieszkam w Tarnowie kolo 80 km za Krakowem. Wiec sie zastanawam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry