• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja właśnie wróciłam z USG. Doktor sprawdził szyjkę jest ok, zamknięta długa na 37.
Dzidzi nie podobało sie pozowanie i niestety nie ujawniła nam swojej płci:no:, tylko prawdopodobnie chłopczyk. Długości i wagi nie znam niestety. Ale serducho super, kręgosłup , żołądek też. Więc z dzidzią wszystko ok.
A i wiem dlaczego mam czasem nabrzmiałe krocze, ponoć mam cienką macicę(delikatną) i do tego dzidzia bardzo napiera na krocze, ale szyjka zamknięta i na dzień dzisiejszy jest dobrze.
Powiem wam ,że się cieszę że poszłam do prywatnego lekarza , jeszcze nigdy tak długo i dokładnie nie oglądałm maluszka w brzuszku!!!!!!:tak:

Dla mnie przy zadnej ciąży siara nie leciała, i jakoś nawet na to nie czekam. Nawet się cieszę;-), bo nie trzeba jeszcze nosić wkładek. Ale piersi mam nabrzmiałe i bardzo obolałe.

Ja wszędzie czytam, że siara może lecieć w III trymestrze, a mi poleciała ledwo drugi zaczęłam :szok: mam tylko nadzieję, że do porodu coś mi jeszcze zostanie ;-)

A moja dzidzia podczas USG tak szalała,aż mnie brzuch zaczął boleć. Czytałm że dzidza teraz ma najwięcej miejsca i jestn najbardzie ruchliwa, czyli miedzy 21 a 27 tygoniem ciąży.
Moje dzieciątko szaleje i nie należy do spokojnych i na dodatek uparte, żeby nie pokazać rodzicom swojej płci , To nie ładnie, przekora!!!:-D

Ale chyba juz tak szybko nie rośnie. Podniósł się trochę i delikatnie zmienił kształt. Mam nadzieję, że nie urośnie do rozmiarów olbrzymiej dyni ;-):-D na razie to arbuzik :-D

reklama
Ja mam tak dawno ,że już nie pamiętam , tylko o tyle lepiej niż w pierwszej ciąży , że prawie nie leci tylko jak nacisnę to widać kropelki. W pierwszej ciąży leciało mi wcześnie ale tak że koszulę miałam mokrą
Wcale to nie oznacza czy mleko będzie czy nie i jaka ilość.
Jak moja szwagierka zobaczyła moje mleko ściągnięte do butelki to powiedziała że mam taaaakie tłuste.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry