• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dziewczyny ale sie dorobiłam zapalenia tchawicy :-( az antybiotyki mi przepisała doktor . Mam tak silny kaszel ze może wywołać podobno poród :-(

reklama
Jola, uważaj teraz na siebie i maleństwo bo z zapaleniem tchawicy nie ma żartów :no: ja kilka lat temu zlekceważyłam tą chorobę i musialam się leczyć przez ponad 4 miesiące :szok:
Dobrze, że już jesteś pod opieką lekarza, oni najczęściej wiedzą co robić. Jeśli jednak nie będziesz widziala poprawy po antybiotykach, to śmigaj do laryngologa i wtedy na pewno będzie już dobrze :tak:
Duzo zdrówka Ci życzę :-)

Jola kuruj się.
darunia ale który szpiatl w Nowej Hucie - bo jest tam 3 ?:-D
Co do szkoły rodzenia to ja chodziłam do Zeromskiego i nawet nawet ci powiem bo jest bezpłatna - tylko problem się dostac. Najlepiej isć do tej szkoły rodzenia, w tym szpitalu gdzie chcesz rodzić.

Jolunia bidulko, jak nie jajnik to znowu jakaś inna cholera cię dopada.
Kuruj się kochana :-):-):-)Trzymamy z dziewczynami kciuki za twoją tchawiczkę :-):-):-)

Zaczynam chyba puchnąć :-( co kilka dni próbowałam ściągnąć obrączkę i okazało się, że wczoraj ledwo co mi się to udało, więc postanowiłam już ją na dobre zdjąć, żeby przecinać nie trzeba było :-( zawsze można pójść do złotnika, żeby poszerzył, ale boję się że grawer się zniekształci ;-)
Na dodatek zauważyłam wczoraj, że siara aż tak mi już leci, że zaczyna czasem przez bluzkę przeciekać :zawstydzona/y: Trzeba chyba będzie zaopatrzyć się we wkładki, albo przynajmniej wkładać płatki kosmetyczne do stanika :sorry2:

Ja dziś zaniosłam mocz do analizy, no i dodatkowo pobrali mi krew i robiłam dziś tą krzywą cukrową :tak: i smakowało mi :szok: facet dziwnie na mnie popatrzył jak się oblizałam ze smakiem po ostatnim łyczku glukozy :-D dodatkowo poprosiłam o próby wątrobowe, jakoś przewrażliwiona jestem, a że zapłaciłam grosze to będe spokojna;-)

reklama
Oj Mata to obserwuj czy faktycznie puchniesz.... u mnie na szczęście spokój no i siara też mi nie leci :tak: w sumie zastanawiałam się ostatnio kiedy mi coś pocieknie z cycuchów a tak mnie dalej sutki bolą że nawet stanik mi przeszkadza... :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry