J
Jola244
Gość
dziewczyny ale sie dorobiłam zapalenia tchawicy :-( az antybiotyki mi przepisała doktor . Mam tak silny kaszel ze może wywołać podobno poród :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To dbaj o siebie Jolu. Duzo odpoczywaj i napewno bedzie lepiej. Szybko wracaj do zdrowka!!!!dziewczyny ale sie dorobiłam zapalenia tchawicy :-( az antybiotyki mi przepisała doktor . Mam tak silny kaszel ze może wywołać podobno poród :-(
ja kilka lat temu zlekceważyłam tą chorobę i musialam się leczyć przez ponad 4 miesiące

studiuję zaocznie na Akademii Medycznej :-)O iwosz a co ty w Bialymstoku porabiasz.
Trzeba chyba będzie zaopatrzyć się we wkładki, albo przynajmniej wkładać płatki kosmetyczne do stanika 
i smakowało mi
facet dziwnie na mnie popatrzył jak się oblizałam ze smakiem po ostatnim łyczku glukozy
dodatkowo poprosiłam o próby wątrobowe, jakoś przewrażliwiona jestem, a że zapłaciłam grosze to będe spokojna;-)