• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
W Krakwoie było dzis 17 stopni!!!!!!!!!! Cudna pogoda od razu chumor lepszy.
Po południu pojechałam na dni otwarte do jednego z krakowskich szpitali i od razu chumor mi się zepsuł....:-(

Mi dzień minoł okropnie cały dzień w łóżku i jeszcze na dodatek grypa zamiast mnie opuszczać to jeszcze bardziej daje mi popalić:-(.

ja przy Marysi i teraz robię co około 1-2 miesiace

Zresztą napisze wam dokłądnie co ile razy miałam robione:
mocz 3 razy (w lisopadzie, grudniu i styczniu) - teraz mam zrobić w lutym - ale miałam infekcję i moze dlatego
glukoza na czczo na początku
TSH, toxo, różyczka, HBS, VDRL na początku (listopad i grudzień )
bicenoza pochwy 4 razy (ale miałam infekcję bakteyjną i dlatego)
chlamydia 1 raz
morfologia 2 razy w lisopadzie i styczniu - teraz trzeci raz

A mój maluszek cały dzień nic - śpi,:sorry2: dopiero po 23 zaczyna brykać po brzusiu, gorzej jak wpłynie w żebro - oj wtedy to czuję się tak jakby mnie coś rozciągało od środka. :szok: A to jeszcze 4 m-ce :tak:Później to dopiero będzie się rozpychał :-DCóż jego tatuś uważa, że to będzie piłkarz choć na ostatnim usg leżał bokiem i nie wiadomo czy chłopiec czy dziewczynka. Pierwszy raz poczułam motylki w 18 tyg. wcześniej to takie bulgotanie:-D

reklama
Ja od paru dni wyczuwalam tylko kilka ruchow i koniec juz sie zaczelam martwic ze cos jest nie tak, a dzisiaj tak mnie kopie ze az milo:-) chyba bedziemy mieli malego pilkarza:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry