• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Zgadzam się z Głuszkiem, mocz to ważne badanie no i oczywiście morfologia. Moja gin od początku każe co miesiąc robić te badania. W 12 tyg wyszedł mi cukier w moczu i robiłam glukozę. Wyszło ok, jednak przez dalsze m-ce wychodził nadal cukier w moczu. Zmieniłam lab. i ostatnie badanie wykluczyło cukier, więć pewnie mieli inne odczynniki. Teraz wyszło, że musze zacząć brać falwit (nie wiem czy tak się to pisze), maluszek zaczyna zabierać witaminki:tak: Za 2 tyg. znów glukoza FE:szok: niezbyt przyjemne, ale jak trzeba to trzeba
Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

reklama
Głuszku a jakie imię Tobie się podoba?
Jeśli chodzi o Maćka to mam kolegę o tym imieniu i jest miłym facetem, z resztą imię wybiera się na całe życie więc porozmawiaj z mężem i wybierzcie takie, które podoba się obojgu. To nie rodzina wam wybiera tylko Ty i mąż. Mój mąż chciał od początku Jasia. Ja miałam wątpliwośc, że będzie tym Jasiem z kawałów i tak go będą traktować w szkole (może zbytnio wybiegam w przyszłość), też mam wątpliwości. Mi podoba się Bartosz.

Jolu nie strasz wszedzie mowia ze zima poszla juz do lamusa. No mam nadzieje bo mam dosc juz siedzenia w tym domu. Marzy mi sie lezaczek w ogrodzie i wygrzewanie sie do sloneczka.

Kuba tez nie moze sie doczekac zabaw na polu.

Widzę, że wszystkim Nam tęskno za wiosną - my z mężem przy sniadaniu zastanawialiśmy się jaki będzie majowy weekend i czy uda nam sięgdzieś wyjechać....Ale do tego czasu jeszcze daleko. Opuszczam was....bo jadę do mojej mamy . Wrócę dopiero w srodę ale juz za Wami tęsknię.Pozdrawiam.Miłej niedzieli;-):tak::-D

A mnie mój mąż ostatnio zaskoczył. Pytałam się, jakie ma przeczucia, czy będzie córka czy syn, a on mi na to, że jak wyobraża sobie dziecko, podnosi je do góry i mówi "Dobrusia". Czyli ma przeczucia, że będzie to dziewczynka i na dodatek zaakceptował imię Dobrochna, więc sprzeczek w razie córki nie będzie. A jak okaże się, że będzie syn to będziemy się jeszcze zastanawaić na d wyborem spośród kilku imion, które się nam podobają ;-)

kiedyś jeden z pacjentów nie zrozumiał co to znaczy "środkowy strumień" i pytał się nas jak ma podzielić ten strumień moczu wzdłuż (pionowo) na trzy części :-)

ja już po glukozie - paskudztwo obrzydlistwo, ale dałam radę - wyniki ok :-); a młody w tym czasie buszował z P. po ZOO :-D

reklama
A ja za 2 tygodnie wyjezdzam do Polski na 3 tygodnie,a moja rodzinka nie ma w domu kompka-ile mnie ominie z naszego forum!!
Ale juz planuje chociaz co 2 dni biegac do kafejki internetowej,aby byc z Wami,na biezaco:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry