• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja niestety nie dam rady, bo mój mąż do najmniejszych nie należy ;-) jego koszule sięgają mi prawie po kolana, a kurtką to jeszcze teraz dwa razy się owinę :-D:-D:-D

reklama
powiem wam szczerze ze mało znam kobiet które przytyły tylko 12 kg. naprawdę mało... Zazwyczaj to przedział między15-20 kg.

Weszłam dziś na wagę i 6,5 na plusie jednak, ale z Marysią miałam już 8. Tylko ze ja wtedy przytyłam 8 i 9 mieisąc najwięcej wiec będę się musiała szczególenie pilnowac już za dwa miesiace

no to nie ma jak moja pupa - zawsze się zaliczałam do takich szeropowodziowych hihi. Przed ciążą miałam 100-80-108 czyli miałam zawsze duże wcięcie w talii a teraz 105-100-110. Nieźle - myślę że niedługo te dwa pierwsze wymiary mi przerosną tyłek :-D:-D:-D. A wzorst mam średni do tego bo 168.
PS. Zaczęłam juz chodzić w polarze. Nawet się w nim lepiej czuje bo mnie tak nie opina. Mam nadzije ze tempka będzie już taka około 10 stopni i nie trzeba bedzie wracać do kurtek ziomych. Jutro ma być u nas prawie 14 stopni

mówie do meża - słuchaj musimy w końcu siąść i wybrac to imie. A on ze zdziwieniem- Przeciez jest wybrane! :angry: Same wiecie jakie pisałam parę postów temu cała historię. brrr no szlag mnie z nim trafi. :wściekła/y:

Joasia piszesz o strumieniu środkowym . Myślę, że robiłaś badanie na posiew moczu. Ja tez je miałam i wyszły dwie bakterie - tzw. ziarniaki. Muszę powtórzyć badanie tylko pochwe trzeba zatkać wcikiem - tampon - przy pobieraniu moczu. Tak poradziła mi moja gin.
Pozdrawiam:-)

Joas super te twoje rady. własnie tak czytałam że przy małej różnicy wieku nie wolno różnicować ty mały a ty duży.
Miałam ją odzwyczajac od smoczka (śpi z nim), pieluch i flaszki (jeszcze sobie lubi pociągnąć z gwinta :-D) ale moze jej dam siana az się młody urodzi. Za dwa, trzy miesiace po jego urodzeniu się już moze przyzwyczai - sama będzie miała wtedy 2 lata i 4 miesiące to już będzie duża dziewczynka to moze odstawi smoka. Ale pieluch jej nie moge popuscić bo musze wykorzystać na to lato. A do następnego przecieznie bedę czekac. Zresztą ile można z pieluchą latać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry