• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu to chyba tylko my dwie ze siarą się zmagamy, bo nie kojarzę, żeby którać czerwcówka jeszcze cos o tym pisała :tak:;-)
Mi leci juz sporo siary, a kropelki widzę tylko w dzień, bo jak przychodzi wieczór, to leci jak z kranu. Koszula cała w ciapki i jak tak dalej pójdzie to nie nadążę prać :-D

reklama
Azile, cieszę się, że wszystko dobrze.

Dziewczyny, ja jeszcze wracam do tych kg. Moja koleżanka w ciąży przytyła 30 kg, bo jadał to na co miała ochotę: ptasie mleczko i lody. Teraz wygląda rewelacyjnie. Po prostu laska. Na pewno to było duże obciążenie dla organizmu, bo tak na moje oko, to waży z 50-55 kg. Ale jak widać, nawet z takiej wagi można zejść.:-)

no pewnie ze przeżywasz to normalne- trochę wam tego przeżywania zazdroszczę. Pierwsza ciaża jest fajna bo wszytko jesttakie podniecające i nowe. Ja w pierwszej ciaży to normalnie znałam rozkłąd ciąży tydzień po tygodniu, długosc dziecka ile powinno mieć i ile wazyc. Przeczytałam miliard książek. A teraz to gdyby nie suwaczek nie wiedziałbym który to tydzień.:-D:-D:-D

Guszku, czy Ty aby o mnie nie mówisz?;-):-D:-D

reklama
Ula, Kasiu, Marta - macie śliczne piłeczki.:-)
Wyraźnie wszystkie się rozrosłyśmy ostatnio.

Joaś, pięknie opisujesz relacje miedzy Twoimi dziećmi. Mam nadzieję, że nam też tak się uda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry