• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Joluś, kuruj się szybciutko.:tak::tak:

Ja też siary jeszcze nie mam i się cieszę, bo jak przez całe karmienie (prawie rok) nosiłam wkładki laktacyjne, to miałam ich już szczerze dość.

Marta, ja w ciąży z Wojciaszkiem zaczęłam puchnąć jakoś w 8 miesiącu. Teraz też pewnie będę puchnąć, ale mam nadzieję, ze pod sam koniec.

Muszę Cię pocieszyć Jola bo nie jestes odosobniona w tych problemach. Ja już zaliczam kolejną infekcję gardłową - 5 miesiąc ciąży i piąta infekcja, a niedawno wleczyłam zapalenie zatok. Dzis dowiedziałam się że mam kamienie w nerkach małe ale ostatnio dostałam takiego bólu że nie mogłam chodzić. Nie martw się, pij herbatki z cytryną odpoczywaj a będzie dobrze. Buziaki

A no jest to pewnego rodzaju problem ale słodki prawda ? to oznaka że już niedługo maleństwo będzie uzależnione od cycunia.:-)
Kasiu, może to i słodkie, ale czuję się jakbym juz była chodzącą mleczarnią i zapach mleka mnie przesladuje :-D;-). Mąż nic nie czuje, ale ja jestem bardzo wrażliwa na zapachy :sorry2:

Kurczę dziewczyny co to się dzieje, że jakieś chorubska Was dopadają?:szok: Chyba przez to że zima kiepska i wirusy nie wymarzły:-( Kurujcie się Kochane i szybkiego powrotu do zdrówka zyczę:tak::tak::tak::tak:

A odnośnie siary to w pierwszej ciąży nie maiął m nad czym oczywiście nie ubolewam:-D. I po cichutku liczę że i tm razem mnie ominie:-D

Ja dziś miałam usg nerek i w obu mam po 2 -5 mm kamienie, cóż raz już miałam atak bólu więc może się to powtórzyć. Lekarz powiedział, że wtedy najlepiej do szpitala:-(

reklama
Ja dzisiaj odebrałam wyniki i krew i mocz jest OK. Ale niepokoi mnie glukoza. Wyszła mi 140,5 a w linku podanym chyba przez Matę napisane że norma to max. 140 i tak sobie myślę że pewnie będę musiała zrobić jeszcze raz 75 glukozy tak dla sprawdzenia:-( No ale w czwartek idę do lekarza to się okaże jak to jest z tą glukozą. Mam, nadzieję że będzie OK

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry