• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
:-)Oj bidulki bidulki . W sumie nie chcę Was pocieszać ale zbliżają się te najtrudniejsze momenty w ciąży gdzie brzuch już coraz bardziej będzie doskwierał i przeszkadzał a co za tym idzie i dolegliwości wszelkiego rodzaju. Mnie już coraz bardziej bolą kości miednicy ale jakoś chodzę. Dziś chciałam trochę podbiec i brzuch zaczął mnie boleć . Warto jeszcze trochę pocierpieć bo nagroda wielka. To mnie trzyma !!!:-)

Aniknulka trzymaj się jakoś , szczerze współczuję , mam nadzieję że się same rozpuszczą w jakiś cudowny sposób:-)będzie małe czary mary i już :-)

:-)Oj bidulki bidulki . W sumie nie chcę Was pocieszać ale zbliżają się te najtrudniejsze momenty w ciąży gdzie brzuch już coraz bardziej będzie doskwierał i przeszkadzał a co za tym idzie i dolegliwości wszelkiego rodzaju. Mnie już coraz bardziej bolą kości miednicy ale jakoś chodzę. Dziś chciałam trochę podbiec i brzuch zaczął mnie boleć . Warto jeszcze trochę pocierpieć bo nagroda wielka. To mnie trzyma !!!:-)
Oj masz racje!!!! Ja dzisiaj ledwiutko wstalam do pracy. Zasnac nie moglam bo spuchly mi nogi i strasznie boli. A gdzy juz zasnelam trzebebylo wstac, a nogi nadal spuchniete. Czy to nie zawczesnie na puchniecie nog!!!!!:szok:. Co z tym zrobic, bo bardzi mi doskwiera? Poradzcie
Aniknulka tobie zycze zdrowka i glowa do gory!!! Zaraz bedziesz tulic swojego dzidziusia!!!

A cos nie widac naszej aktywnej mamusi Magdziarki!!!!! Odezwij sie bo ja juz sie martwie i tesknie;-). Mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje.

Magdziara pojechała do mamy z tego co pamietam ma być w środę. Mnie też zaczęły nogi puchnąć - więc kolejna dolegliwość i do mnie przyszła. :-)

reklama
A dlamnie lista jest swiena i wielkie dzieki!!!! Mozna sie z niektorych imionek posmiac sie.
Ja Kasiu tez do konca nie jestem przekonana , tym bardzie ze dzidzia wczoraj na nas sie wypiela i nic na usg nie pokazala. Jakos nie moge tego przebolec:-(.Juz sie cieszylam ze pojde kupie jakis ciuszek a tu nic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry