• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja też staram się spać na lewym, ale zawsze spałam na brzuchu lub prawym boku, więc ciężko jest się przestawic ;-) Kieruje się przede wszystkim swoją wygodą. Czasami dzicko się tak ułoży, że coś uciska i czuję ból, więc trzeba się przekręcić ;-) Spanie na plecach odpada, bo wystarczy, że poleże 5 minut i już mnie kręgosłup i plecy bolą :sorry2:
Mam nadzieję, że dam radę do końca ciąży w miarę wygodnie spać ;-) znajoma od 8 miesiąca często spała w fotelu, bo tylko wtedy było jej wygodnie :szok::baffled:

Ja się martwiłam ostatnio, że takie słabe ruchy czuję. Okazało się że od wewnątrz może i słabo czuję, ale brzuch ładnie podskakuje, więc się nie martwię ;-) poza tym dziecko bardzo żywe się znów zrobiło i ciągle rozrabia. Nawet w nocy, jak się przekręcam, dostaję całą serię :-D
Mamoot ja też często czuję ruchy w dwóch miejscach na raz i strasznie fajne uczucie :tak:;-) zawsze wtedy próbuję sobie wyobrazić w jaki sposób dziecko się w środku rusza i czym właśnie oberwałam :-D

Flexy,Gluszku-bardzo sie ciesze,ze Wasze wizyty byly tak pomyslne:-)Ale macie duze dzieciaczki!
Ja mam wizyte dzis o 16.15,wiec relacje zdam wieczorkiem lub jutro:-)

Ja takze dostaje czasem cala salwe kopniakow w roznych miejscach naraz.No i w nocy,jak wstaje do wc to mala sie budzi,albo jak lezac poglaszcze brzuch to ona to chyba wyczuwa jako zachete do zabawy;-)
No,cudne te nasze dzieciaczki:-)

U mnie tez kopniaki sie skonczyly teraz bardziej rozpychanie. Czuje malego w zebrach albo w pachwinie i to dosc solidnie sie rozpycha czasmia wydaje mi sie ze zrobi mi zaraz dziure w brzuchu:-)
Ale od wczoraj cos spokojniejszy i oczywiscie schiza czy wszystko w porzadku:wściekła/y:

reklama
A ja ostatnio budze sie ciagle na plecach.I najgorsze jest to,ze jest mi tak najwygodniej-chyba musze w koncu kupic ta poduche,co magdziarka.Mialam dostac na urodziny i nie dostalam:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry