Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-):-):-)
Ja w szoku zapytałam dlaczego, a oni na to że jestem w ciąży i dopiero po 12 mcach mogę sobie korzystać
wyobraźcie sobie jaka byłam wściekła, zapisałam się dlatego, że mimo płatności - 100 zł m-czne miałam mieć wizyty u 16 specjalistów i badania krwi, usg za darmo, dobre rozwiązanie i agentka z PZU wiedziała o ciąży bo jej mówiłam. Najlepsze jeszcze przed wami - zadzwoniłam do niej i pytam dlaczego nic nie powiedziała, a ona na to że jej je nie mówiłam - 

o zgrozo tego było za wiele, ciąża widoczna na jeden rzut oka (umowę podpisałam tydzień temu) a z resztą m,ówiłam że teraz szczególnie mi się przyda ubezp. bo jestem w ciąży.

Przepraszała, ale co z tego pieniądze wpłacone (za kwartał 270 zł) i jeszcze sama musz eodkręcać to co ona namieszała
. No cóż czeka mnie jutro kolejna wizyta w stolicy
zawsze to coś. Na razie brzuch czasem jest twardy ale nie mam bóli, dziś tylko trochę mnie bolało w dole i boku ale zwalam winę na chodzenie - musiałam wiele rzeczy załatwić w Wwie i zdenerwowałam się agentem PZU pisałam na czerwcówkolandzie. Wszystko do dup... Mam już tego dość
Dlaczego kobiety w ciąży nie mają lżej tylko zawsze ktoś rzuca im kłody pod nogi, jak tak dalej pójdzie to dzidzia będzie nerwowa a ja będę miała istny sajgon
Chce mi się beczeć