reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kiedy karmisz piersią zastosuj wkładki laktacyjne Gerber, które nie podrażniają skóry i przepuszczają powietrze. Są niezwykle miękkie i cienkie, ale doskonale chłoną i zabezpieczają przed przesiąkaniem.Skóra jest zawsze sucha cena 13 zł za 36 sztuk
2lbz7o9.jpg

Wkładki laktacyjne dla kobiet karmiących Wygodne i niezawodne wkładki laktacyjne dla karmiącej mamy, chronią bieliznę przed zabrudzeniem wchłaniając resztki pokarmu. Dopasowanie do kształtu piersi i miękki materiał wkładek sprawiają, że układają się one zawsze we właściwym miejscu. Jednorazowe wkładki pasują do różnego rodzaju biustonoszy.JOHNSON & JOHNSON 30 SZT 14,99
5cajpx.jpg

reklama
Z triumpha to ja mam taki zwykły mamabel dla cięzarnych
2eby352.jpg

A dla karmiących taki:
1117dpi.jpg

A teraz do karmienia to są takie cudne ecru i różowe. Zapinane na 6 haftek i odpinane miseczki kosztują ok 75 zł ale warte
1si9si.jpg

Dziewczyny, dziekuje Wam za te wszystkie slowa otuchy. Bo "na zywo", w realu jest roznie. Dzis uslyszalam: a co Ty jakas taka zmeczona jestes?? Jak powiedzialm innej osobie, ze naprawde dzis podle sie czuje, to byl tekst: musisz byc dzielna. Wiem, ze musze. Nikt mnie nie zastapi w pewnych sprawach. Teraz poki co w zadnych. Chyba ze maz ktory sam ledwo na oczy patrzy......
Tylko, ze mnie draznia takie slowa: musisz byc dzielna. Bo przepraszam jak ja teraz jestem? Niedzielna?
Nie chce peanow na moja czesc, ale nie chce litowania sie....

reklama
Ja mam zamiar kupić taki z odpinaną miseczką i na pewno wezmę większy :tak: a na razie to muszę znów kupić większy, lekko usztywniany, żeby mnie uchronił przed mokrą koszulką, bo miękkie bawełniane się nie sprawdzają ;-)
Magdziarka dzięki za info o wkładkach, ale się orientuję jakie są, tylko nie wiem, które lepsze ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry