reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joaś mamy studnióweczkę!!!!!:-D

Dziewczyny byłam dzis na badaniach i się popłakałam, bo mam wysoki cukier. Przyjęli mnie do szpitala dali glukometr i dietę wyjasnili co z czym i jak i wypisali do domku. Badania do 10 a później do 13 szpital. Mówię wam jak mi było smutno, ale jakoś dam radę. musze dla maluszka:tak:musze się pilnowac z jedzeniem kontrolowac cukier, i jakoś będzie trzeba to przetrwać

reklama
Dzięki Mata! Przyda mi się teraz wsparcie. Najgorsze jest to, że uwielbiam jeść nie zawsze szybkostrawne rzeczy (pizza, makaron z serem itp), i teraz musz esie odzwyczaić.:no:

hej dziewczynki:-)

Gratuluje Stu Dni:tak::tak: i zycze wam z tej okazji duzo zdrowka:tak:

Kasiu prawko na pewno zdasz tylko nie martw sie i nie denerwuj podczas egzaminu:tak:
Aniu podziwiam na pewno nie bylo ci lekko i mam nadzieje ze wynagrodzilas sobie caly ten czas:tak:
Aniknulko przykro mi z powodu cukru, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.uwazaj na siebie pomysl sobie jeszcze sto dni i po cukrzycy:tak:

A u mnie byl dzis kolejny piekny ranek-sloneczko spacer z synkiem az sie nie chcialo wracac.niestety teraz temperatura spadla do 0 c i pada deszcz:baffled:

Ale w sumie to tylko 3 miesiące troski o dziecko, a po porodzie najczęściej cukrzyca mija :tak: dasz radę :tak: a poza tym są różne sposoby, żeby jeść to co się lubi, tylko inaczej przygotowane :tak:

Hej dziewczyny, niestety mam cukrzycę ciążową, dostała glukometr i dietę no i 3 razy dziennie w 1 godz po posiłku musze sobie mierzyc cukier. Najpierw sie popłakałam bo przyjęli mnie do szpitala, ale później wyjaśnili, że to rutynowa akcja celem przygotowania mnie do pracy z glukometrem i analizy wyników badań. Zrobili tez KTG płodu i na razie siedze u mężusia i czekamy na szkołe rodzenia mamy na 19. Zjadłam dietetyczny obiadek, ale nie mogłamm sie powstrzymac i zjadłam petitki lu go:confused: od jutra ścisła dieta i spisywanie co jem i analiza cukru glukometrem:tak: chyba dam radę szkolenie obsługi przeszłam więc tylko z tym jadlospisem będzie ciężko, bo uwielbiam jeść.
Dzięki za wsparcie dziewczyny. Fajnie razem przechodzić przez te dolegliwości ciążowe:tak:

reklama
To prawda, choć całkowiecie nie zakazali słodyczy ograniczyć do minimum. Jak raz na tydzień zjem małe ciastko to może nic się nie stanie:sorry2: Wiem, wiem, na razie tylko dziś mnie tak ciągnęło ale będę uważac na siebie.:-DDzięki dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry