Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja musze sie konkretnie przebadac... Zaczac kontrolowac cisnienie. Za czesto mnie glowa boli - takie mam "babelki" w glowie......
Joanna25, popatrzylam na Twoj suwaczek: urodze sie za11 tygodni i 1 dzien . A jeszcze "przed chwila" bylo "jestem w ciazy 11 tyg i 1 dzien"........
Aniknulka;
taka mała istotka też musi się wyspać :-) cieszę się, żę już się uspokoiłaś...
Dziewczyny;
jak Wy rozpoznajecie, że kopie Was w nerkę, wątrobę czy pęcherz ? ja w sumie nie wiem co gdzie mam
Joaś;
i Wiesz, ja nawet dokladnie to pamiętam :-)
...głowa może Ciebie boleć z...przemęczenia i cholernie niskiego ciśnienia - ale tak jak Piszesz przebadaj się. Ja sobie kupiłam ciśnieniomierz i jak mnie boli głowa zaraz sobie mierzę - na szczęście często okazuje się,że jest bardzo niskie
a mnie skóra swędziała jak skończyła mi się mustela i nie chciało mio się jej kupić - jak mnie zaczęło swędzieć tak szybko po nią poleciałam bo to zwariować można... od razu przyniosła mi ulgę. Zresztą ja ją stosuję od początku ciązy i jedna tubka wystarcza mi na niewiele ponad miesiąc. Do tego jeszcze vichy lipidiose
Z Marcikiem mialam nadcisnienie w ciazy - stad mialam indukowany porod przed terminem... No ale wlasnie mi sie rozpadl Nie wiem czy te bole glowy to nie sa tez od kregoslupa - odcinka szyjnego