Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Joaś Milka ma rację już niedługo zaświeci mocniej słońce, poczujesz wiosenny wiatr przejdziesz się na spacer i poczujesz, ze żyjesz;-) Dziewczyny mają rację - dom się nie zawali a jak zjedzą coś kupnego to też się nie otrują! Zrób sobie dzień relaksu, dobrą herbatkę kup sobie pyszne ciastko, usiądź wygodnie z fotelu i odpocznij.
Wiem, ze trudno przy trójce dzieci znaleźć na wszystko czas (wyobrażam sobie), ale ty masz już te cudowne skarby a niektóre z nas dopiero je "robią". TY za parę lat będziesz nas pocieszać
Aj dziewczyny - z tym zarelkiem kupnym to mnie nie doceniacie . Bez "wspomagacz" to dawno bym padla, ale za bardzo nie moge szalec bo dzieci sa alergikami... No i wola jedzoko mojej roboty...
Dzieki za te wszystkie slowa... Jednak znow musze wziac sie w garsc chocby po to by kogos do pomocy znalezc..
.
Azile czasem trzeba sobie dac na wstrzymanie nawet w pracy;-)Teraz najwazniejszy jest dzidziuś więc nie możesez sie przemęczać. Praca nie zając nie ucieknie.