reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Pozdrowinonka dla wszystkich bolących plecków i kręgosłupów i obracających się na łóżku z prędkością ślimaka.
Ja posprzątałam dziś tylko jeden pokoik i teraz okupuję to niesamowitym bólem kęgosłupa więc zastanawiam się czy warto było :-)

reklama
Dziewczynki nie chorować mi tutaj :-)

Magdziarko - wlaśnie też o Tobie myślałam, że Ciebie - aktywnej forumowiczki - nie było przez cały dzionek. Dobrze,że już się dobrze czujesz :-)
a na bole kręgosłupa polecam pas ciążowy :-)

Dziewczyny śliczne brzuszki :-):-):-)
Nawet mój mężulek z chęcią je podgląda ;-):-D czy wasi mężulkowie też tak maja, że mogą patrzeć się strasznie długo na brzuszek i przestać nie mogą, bo tak im się podoba :sorry:

Kasiau30 bardzo dobrze że ściągnęłaś kamień, na przyszłość info:90 % bakterii które są w kamieniu są również w kale:szok::szok::szok::szok:
jak dziąsła tobie krwawiły to dobrze że nie założyła tobie zadnego wypełnienia bo, by sie nie trzymało gdyż nie było sucho, na kamień jest wiele płukanek, można sie zaopatrzyć, a dzisiaj jak cię bolą dziąsła to możesz przepłukać buzię szałwią lu rumiankiem:tak::tak::tak:

Mój tylko ostatnio z podziwem i komentuje duży rozmiar brzucha bo pamięta ten z pierwszej ciąży. :-) Czasem gada coś do małej i to jest bardzo słodkie :-)

śmiałam się bo jak faceci mnie leczyli to im krwawienie nie przeszkadzało a kobitka inaczej do tego podeszła. Może to i lepsze podejście w końcu ja nie dentystka . Kupiłam sobie gotową płukankę na wrażliwe dziąsła Meridol

reklama
mamociku czy ja dobrze widać ze ty przytyłas już 14 kg? W ogóle tego po tobie nie widać!!!!

Zgadza się Głuszku, coś koło tego :szok: Poprzednio przytyłam 18 kg, teraz chyba będzie jeszcze więcej. Ale pocieszasz mnie tym, że za bardzo tego nie widać. I tak się czuję wieeelka.:baffled: Widać moje dzieci lubią wielka mamusię.:-)

Joaś, ale z Ciebie laska!!! i taki malutki brzusio - tylko pozazdrościć.
Kasiu, Magdziarko, śliczne macie piłeczki, choć każda inna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry