reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Milka to gratulacje, że tak wszytsko zaplanowane :tak: Byleby tylko robotnicy zrobili wszystko w terminie, to w maju na pewno możesz już sobie odpocząć ;-):-) poza tym z brzuszkiem całkiem sporym nie powinno Ciebie już na tą budowę ciągnąć :sorry2:

no wlasnie - nie powinno - dawno juz mnie tam nie powinno ciagnac:zawstydzona/y:
jak znam siebie - bede do porodu tam siedziec - bo bede chciala zdazyc zrobic jak najwiecej - poki bede 2 w 1. Rozdwojona juz nie dam rady. Choc kto mnie tam wie:zawstydzona/y:

Dlatego juz teraz wybieramy podlogi i inne wykonczeniowe rzeczy - zeby potem nie tulac sie po sklepach z mega brzuszyskiem:tak:

Milka Ty to masz takie pokałdy energii,że normalnie jestem w szoku i Cię podziwiam,wcześniej też coś wspominałaś,że sobie troszkę odpuścisz:sorry2:ale mi się wydaje,że nie opuścisz tej budowy do porodu;-):-D

Joaś ten lekarz pewnie sobie myśli,że skoro z tamtymi ciażami było wszystko Ok. i Ty nie jesteś już pierworódką to sobie odpuszcza i tyle,a tak nie powinno być bo każda ciąża jest inna i zawsze powinna być prowadzona uważnie jak pierwsza.Ja też zmieniłam lekarza dość dawno i jestem zadowolona,psychicznie mi lepiej i radzę Ci to samo:tak:

Dziewczyny gratuluje pomyślnych wizyt:-)
Milka furagin napewno pomoże tylko dbaj o siebie:tak:

reklama
Do góry