reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja wstaję po 7 muszę wyszykować Kacpra do przedszkola i go zaprowadzić. Pamiętam jeszcze do niedawna leżałam i drzemałam do 9-10, a Kacper oglądał bajki, ale później nie czułam się zbyt dobrze. Teraz jakoś przez to wcześniejsze wstawanie mam lepsze samopoczucie. Nie powiem, że chce mi się robić nie wiadomo ile w domku bo ostatnio leń jestem, ale lepiej się czuję. Tylko komputer ostatnio zabiera mi dużo czasu:szok::szok::szok:. A to zajrzę do Was, a to przypomni mi się że miałam coś sprawdzić i.t.p. i tak czas. Chyba muszę sobie w końcu dać limit na kompa. Bo zaczynam przesadzać i wiem o tym doskonale

I nie przejmuj się pixelami , ja mam 4 i też zdjęcia wychodzą :-)

ja mam 3,2 i narzekam ze za duzo szczegolow pokazuje:-D

Kasiu domek pierwsza klasa:tak:

Mata znajac moje zdolnosci to do siebie dojde wagowo w okolicy 6 miesiecy.wczesniej nie ma szans:sorry2: podczas karmienia mialam wilczy apetyt nawet wiekszy niz w ciazy:sorry2:

Hi hi Agusia, ja też stwierdziłam, że za bardzo uzależniłam się od kompa, więc wieczorami staram się już nie siadać ;-) ale jak sziedzi się całymi dniami w domu i nie ma się do kogo odezwać, to komp, a właściwie to internet, jest sposobem na komunikację ze światem zewnętrznym, a BB to najlepszy chyba jego przykład :-D

moj M stwierdzil ze tez juz przesadzam z kompem:sorry2:

moj maluch dopiero od wrzesnia idzie do przedszkola juz mam stresa:baffled: zapisalam go do dwoch przedszkoli i ciekawa jestem czy sie dostanie:baffled:

ja juz po usg :tak: moja niunia okazala sie malusim chlopaczkiem.
glowka 27,5 a waga to 1727 g wiec jak na ten wiek ciazy okazalo sie ze mam malenstwo w brzusiu:tak:
chyba taka moja natura pierwszy synek urodzil sie z waga 2600 wiec tu chyba sytuacja sie powtorzy.rozwija sie jak najbardziej prawidlowo-serducho i cala pozostalosc w normie:tak:
takze jest szansa ze jak malusie to moze i porod szybciej pojdzie:sorry2:

reklama
Jolunia skarbie nie denerwuj się mogło się tak zdarzyć, że przegapiłaś ten wątek ale nic się nie stało. Napisz do Magdziarki lub Joasi i będzie ok. Zawsze jest wyjście :-D głowa do góry, już niedługo będziesz wklejac zdjątka

Do góry