Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może czopki glicerynowe - ja mam własnie taki planA podobnoż są takie lewatywy do kupienia w aptece, jednorazowe. Nie wiem tylko czy da się osobiście sobie zaaplikować...![]()
Bo ja bym chętnie przy pierwszych skurczyskach sama się obsłużyła w tej kwestii...
![]()
Moja kolezanka rodzila ponad miesiac temu na Solcu. Miala umowiona polozna. Mialaindukcjeporodu. Ja tez mialam, ale to co onaprezyla to wola o pomste do Nieba. Dlatego NIGDY Solec (mimo, ze kiedys sama tam chcialam rodzic)A to ciekawe, bo moja położna z Solca nic mi o tym nie mówiła, a rozmawiałyśmy 3 dni temu. Wiem tylko, że na Solcu maja poważne klopoty finansowe.
Co do wypróżniania, to często jest tak, że przed porodem jest lekka biegunka - organizm sam się oczyszcza.
A podobnoż są takie lewatywy do kupienia w aptece, jednorazowe. Nie wiem tylko czy da się osobiście sobie zaaplikować...![]()
Bo ja bym chętnie przy pierwszych skurczyskach sama się obsłużyła w tej kwestii...
![]()