reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
snoopy odpoczywaj, śpij na maxa i będzie dobrze (potem już nie będziesz mogła sobie na to pozwolić :sorry2:) poza tym to już dużo nie zostało, a ile muszą namęczyć się te przyszłe mamusie, co calutką ciążę muszą przeleżeć :baffled:

limba bardzo się cieszę, że wszystko dobrze :-) i aż Ci zazdroszczę 1,5 godzinnej wizyty i podglądana maluszka :sorry2:

A mi dzisaj ledwo udało się na przyszły tydzień zapisać do lekarza :szok: w rejestracji mi mówią, że dopiero na za 2 tygodnie wolne, a ja, że muszę 23-go, no to udało się mnie wcisnąć na ... 21:40 :szok: znając poślizgi i te babki co bez rejestracji się wciskają, wejdę jak nic po 22 :baffled:
ciepło się robi i ruch się chyba u ginki zwiększył :-D

reklama
Jestem Jestem :-)

Snoopy - fenoterol czyni cuda - będzie dobrze :-)

Ja po wizycie - szyjka długa i zamknięta - czyli ok. Wyniki super - normalnie byłam w szoku - ale myślę, że to dzięki witaminom.
Gin przeraził się moją zadyszką po zejściu z samolotu i ubraniu się - kategorycznie nakazał mi odstawienie fenoterolu - puls w pewnym momencie doszedł mi do 140 :szok:
co więcej, biorę ten fenot. a i tak brzuch się trochę napina więc lepiej z niego zrezygnować i oszczędzać serce Dzidziusia i moje. Poza tym te skurcze na szczęście nie powodują skracania szyjki - i niechaj tak pozostanie.
Będę zmniejszała dawki stopniowo no i zobaczymy jak to będzie. Muszę być dobrej myśli.

A dzisiaj w nocy złapał mnie paskudny skurcz w łydce - normalnie taki ból, że nie wiedziałam co mam z sobą zrobić... Teraz mam tam straszny zakwas - jak po siłowni. Powrócę znowu do magnezu :-)

magdalenka;
słodkie te Twoje koszulki :-) Cena - super :-)

limba;
wcześniej poruszałyśmy temat tych pasów - i to chyba w tym wątku :-) Niestety, więcej było głosów oraz argumentów na nie - tak więc ja chyba zrezygnuję z takiego pasa

Tez slyszalam ze fenoterol dziala cuda;))) poleze ze dwa tyg i do gina na kontrolna musze isc chyba ze cos sie bedzie dzialo to wiadomo;))) na razie jest w miare humor mi wraca bo mam moje wygodne lozko a nie to skrzypiace pruchno szpitalne;))) no i dostep do forum;)))
mata-kow lezalam na sli z dziewczyna w 28-29tydz i lezy juz 2 miesiace... ona to ma niefajnie, wiec ja musze wytrzymac, pozatym mowila ze idzie sie przyzwyczaic do lenistwa;))) tylko póznie z porodem moga byc problemy bo miesnie zastojale...
auuu i dzidzia kopa w zebro mi jeszcze sprzedala....

ja też już po wizycie - wyniki super jak zwykle, tylko mała już bardzo nisko - szyjka lekko się skróciła ale jest zamknięta - mam sie oszczędzać :-); mam nadzieję,że będzie ok - Krzymek też był ułożony nisko i urodził się po terminie, więc pewnie i tym razem będzie dobrze :tak:

usg w piątek:-)

reklama
kurcze brzuch mi zczol teraz twardniec, w szpitalu tak nie bylo... lekarz mowil ze 2 razy to normalnie moze byc a mi juz 3 raz stwardnil odkad wyszlam... moze to dlatedo ze siedzialam czy cos??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry