reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a u nas oczywiście jesienna pogoda... Leje i zimno.. Do wczoraj chodziłam w kurtce zimowej, szaliku, czapce i rękawiczkach - już nie mogę patrzeć na tą kurtkę... Teraz to pogoda jest mi obojętna ponieważ i tak muszę leżeć w łóżku :-(
magdalenko - ta zadyszka to sprawka fenoterolu... najchętniej dalej bym go brała bo wtedy miałam ,,spokojny'' brzuch - ale jak mi tak szkodzi - to lepiej nie przesadzać... Poza tym Dzidzi jeszcze bardziej on nie służy.
azile;
zdrówka Tobie życzę. Mam nadzieję, że szybko dojdziecie do siebie.
Julia;
ucałuj Córcię. Przykro mi, że tak się męczy... zresztą i Tobie pewnie serdeucho się kraje...

reklama
Super info, szkoda, że ja normalnie nie będę mogła urodzić. Drugi raz będę miała cesarkę, rozchodzi mi się spojenie łonowe, które cholernie mnie boli :-( taki już mój los.

Joasiu zebym ja bnyla na tym etapie ciazy co ty pewnie tez bym juz odstawaila. z reszta gin juz mowil ze od 32 tyg bedziemy zxmniejszac dawke zeby nie bylo tak od razu.

Mata da sie chodzic. U nas w szpitalu zadnych majtek nie pozwalaja miec .ja jednak te jednoraowe sobie kupie zeby miec w domu zawsze to lepsze niz zwykle.A jak ma byc goraco to i bedzie wiekszy przewiew.

Magdziarko jak zwykle można na cibie liczyć, super informacje!!!
U mnie tez majtek nie pozwalali nosić, i nic nie wypadało.

Ja już tracę nadzieję na to, że kiedykolwiek zrobi się wreszcie ciepło... Druga połowa kwietnia, a ja dzień w dzień w zimowym płaszczu :szok: Całe szczęście, że nie mam zbyt dużego brzuszka, bo nie miałabym szansy zmieścić się w zimowe ciuchy i musiałabym w kwietniu kupować nowe ;-)
Prognoza faktycznie może trochę przerażać, ale u nas od początku roku był jeden dzień taki, że temperatura przekroczyła 10 st C, więc tych upałów też jakoś nie widzę :-)

U nas w szpitalu położna radziła kupić ze dwie pary tych siateczkowych majtek - powiedziała, że dziwnie chodzi się trzymając podpaskę między nogami, zwłaszcza że mężowie będą na pewno chodzić na wizyty, a wtedy musimy przejść do pokoju wizyt. Polecała majtki Hartman i powiedziała, że praktycznie tylko będziemy je nosić, jak będziemy chciały pochodzić, bo na łóżku najlepiej bez bielizny;-)

reklama
Mnie dzisiaj brzuch strasznie bolal i twardnial, dzidzia krecila sie nie milosiernie i myslalam ze nie wytrzymam, wzielam tab i po paru min przeszlo, od tego lezenia plackiem to tylko bym spala i nic wiecej, jeszcze dola podlapalam...

Do góry