reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam Was dziewczyny ja juz porody mam za sobą jestem mamą 5 letniej Ani i 9 letniego Szymona więc nie będę pisała jak to było ale chciałam Was zapytać jak zrobić takie fajne linijki z dzieciakami, pomożecie? Jestem tu od dzisiaj więc wybaczcie że nie potrafię jeszcze wielu rzeczy.Trzymajcie sie cieplutko a porody to najwspanialsza rzecz w moim życiu na razie były tylko 2 ale jeszcze nie wypieram sie przed 3.(mąż nie chce):-DA co do czerwca to własnie Ania urodziła się 28 czerwca.

i bardzo dobrze agata zrobiłas ja też jestem za tym zaby po usuwać te osoby ktore nie piszą nic albo nie ma od początku z nami bo jest dużo dziewczyn ktore są wpisane na liste a wcale ich na forum nie widziałam moim zdanie usuwać :tak:

ja już po usg - siusiak nie urósł od ostatniego, więc zostaje Bogna :-) - wszystko ok, główka odbiega od reszty wielkością ale doktor stwierdził,że jest ok :-);

szacowana waga - 2157g - jeżeli będzie tyć książkowo ok 250g tygodniowo to dobije do okolic 3,5 kg :-)na 1.06 :-)

:rofl2:Witajcie Brzuchatki - Puchatki :-) Jakie Wasze samopoczucie? w centrum Polski niestety pogoda kiepska, zaraz pewnie zacznie padać deszcz. Zabieram się za sprzątanko ;-)

A ja wczoraj się kiepsko czułam, ale nie tylko ze względu na ciążę, ale z powodu tej alergii. Nawet sobie wcześniej do domu poszłam z pracy (bo szef mi kiedyś powiedział, żebym w ciąży sobie wychodziła kiedy chcę - no to skorzystałam :-)).
A dziś w Warszawie smętnie i popaduje. Ale ja się nie martwię, bo boję się upałów w ciąży.

Cześć dziewczyny!!!
Ja nadal mam kiepskie samopoczuć. Spać w nocy nie mogę bo mnie tak straszie nogi bolą i ten wielki brzuch przeszkadza, poprostu masakra. Czuje sie dzisiaj jak by czołg przejechał przezemnie:-(. Gardło boli kaszel dokucza, nie mam temperatury ale 36,1 więc nie wiem o co chodzi. Nogi bolą jeszcze bardziej i na dodatek słabo mi jest. A żeby mnie jeszcze bardziej zdołować to syna do pierwszej klasy nie przyjeli, jest na jakiejś rezerwowej liście. A wiecie z jakiego powodu!!!!!! Aż złość bierze bo gdzie indziej mieszkamy a gdzie indziej jest zameldowany, jakas masakra:angry::angry::angry::angry:. Załapałam takiego doła , aż sie poryczałam na całego. Pewnie da sie to jakoś rozwiązać(najwyrzej przemeldujemy), ale moja psychika jest jakaś kiepska i niesamowicie panikuje. Ale wiecie co jak człowiek komuś się po rzali to od razu lepiej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cześć kobitki u mnie w białym taka do niczego pogoda , ani ciepło ani zimno.
Ale mam nadzieję że sobotka będzie dla was miły dniem pozdrawiam!!!!!!

reklama
Do góry