reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No cóż pogoda też nie nastraja dziś, ja w sumie rano i popołudniu w miarę a teraz kiepsko bo mała mnie wymęczyła swoimi wierceniami.

reklama
A ja czuje sie dzisiaj jakoś dziwnie. Ciężki mam jakiś brzuszek, nogi bolą jak oszalałe. Ani się z nimi położyć, ani siedzieć. Czuje sie jak słoń. Gdyby nie to że zostało mi 2 miesiące pomyślałabym że na dnich zaczne rodzić, tak jestem ociężała!! uffffffffffffff:szok:

Dziewczyny ja Wam ufam np. co do informacji, które prezentujecie w swoich postach, ale niedawno chyba w "M jak Mama" czytałam artykuł, który przestrzegał przed niektórymi osobami z forum - np. jeden lekarz z zaciekawieniem przeleciał wszystkie posty jednej laski i wyszło, że była bardzo młoda, miała za sobą kilkanaście chyba ciąż, a jak któraś poradziła się na forum, że ma skurcze i co ma robić, to jej napisała," że jej gin mówi, że to normalne", a za parę godzin ta pierwsza urodziła. Masakra totalna!:no:

Wiesz Ewcia trochę miesięcy się już znamy i trafiły Nam się jak sądzę super mamuśki więc nie ma co się denerwować z resztą zauważyłaś chyba że jak któraś się o cokolwiek pyta to najczęściej odpowiadają i radzą jej wszystkie po kolei a nie jedna :-) no i rady są faktycznie superowe :-) i fachowe :-)

Ja jak leżałam to miałam już schizy , mała kopała , bolała mnie trochę jakby macica i sobie do tego przypomniałam że śniła mi się czerwona i to mocno czerwona koszula do porodu i sobie pomyślałam czy to może nie był jakiś znak że to już:szok:Wzięłam relaksującą kąpiel i mi przeszło (schizy) ale też ogólnie jak szłam z małą z przedszkola to czułam się jak w 9 miesiącu jak ogromny ociężały słoń :-)

Ja też mam zaufanie do wszystkich czerwcóweczek, tak jak pisze Kasia przez te kilka m-cy zdążyłyśmy się już poznać:-D a rady doświadczonych mamuś są bezcenne:tak:

trzeba przyznać że pojawiło się kilka osób, które były aktywne kilka dni i znikały pamietacie np taką angel from above...była przez weekend napisała z 50 postów i zniknęla..i dziwne bo te mamy nawet nie piszą że odchodzą z forum czy termin im się zmienił...nie wiem co o tym mysleć..ale naszym stałym mamom to również ufam...

reklama
Do góry