reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczynki leżeć odpoczywać i żadnych pesymistycznych myśli! :-D
Andzia na ból głowy pomaga mi drzemka i herbata z cytryną;-)

Kasia ja ostatnio też czuję się jak słoń dziś wchodziłam do sklepu po schodach to dostałam zadyszki a tu tylko 10 schodków:-D już sama się z siebie śmieję, że jestm jak staruszka :tak:hihihi

Snoopy możesz przypomnieć mamie jak to było z jej ciążą, a domownikom doradź piłkę lekarską (niech ponoszą przez jeden dzień) ciekawe czy będa mieli takie samo zdanie wieczorem:-D

reklama
trzeba przyznać że pojawiło się kilka osób, które były aktywne kilka dni i znikały pamietacie np taką angel from above...była przez weekend napisała z 50 postów i zniknęla..i dziwne bo te mamy nawet nie piszą że odchodzą z forum czy termin im się zmienił...nie wiem co o tym mysleć..ale naszym stałym mamom to również ufam...

Nawet się zastanawiałam, czy nie usuwać takich osób z listy Czerwcówek, bo robią tylko sztuczny tłok... Ale doszłam do wniosku, że może komuś byłoby przykro, gdyby pod koniec ciąży przypomniał sobie o BB, zajrzał i zobaczył, że na liście już go nie ma :-)
Ale przyznam się Wam po cichu, że kiedy miałam problem z edycją listy i pojawiał się komunikat o zbyt dużej ilości znaków, to dwie czy trzy mamy, których nicki mi nic nie mówiły, usunęłam :zawstydzona/y:

Ja też czuję się strasznie ociążale :-D
nawet zawiązanie butów to dla mnie już wielki wyczyn, a tu jeszcze 2 miesiące :szok:
Pogoda mi jest bez różnicy, bo i tak głównie w domku siedzę :sorry2:
Ostatnio też mnie głowa częściej boli, ale już nie męczę się, tylko biorę jedną tabletkę paracetamolu (na początku ciąży chodziłam po 3 dni z migreną, bo nie chciałam żadnych tabletek brać:baffled:)

Ja nie chciałam brać żadnych leków przeciwbólowych więć spałam i pomagało ból przechodził:tak:czasem spacer na świeżym powietrzu też pomagał

Agacina nie ma co się martwić ;-) jeśli się później pojawią, to się je dopisze i tyle, przecież to nie Twoja wina, że zniknęły bez słowa :tak:
Mi się tez wydaje, że te aktywne mamusie to przwdziwe ciężarówki (chociaż do Joaś miałyśmy pewne watpliwości, ale tylko z powodu wielkości jej brzuszka ;-):-D), a te aktywne krótko, które znikaja bez słowa...:sorry2:

Aniknulka, ale nie każdy ból idzie pokonac snem (sama często w ten sposób się leczę :sorry2:) ale na migrenę to i tabletka czasem mi nie pomaga, taki juz urok moich migren :baffled:

mata Hehe ja juz nie moglam butow wiazac i na rzep sobie kupilam ale tez mi juz ciezko je zapinac;))) a co do lekow to mi na wszystko meliska pomaga bo dziala usypiajaco;)))
Hehe mama sie nawet ze mnie ostatnio smiala bo nie moglam z samochodu wysiasc i siostra mi podagala;))) tyle tylko ze jeszcze pol pizzy wtedy zjadlam;)))

reklama
A ja myslalam ze tylko ja jestem taka ciezka i skarpetek sobie ubrac nie potrafie.Jak wyjde na spacer to po pol godz spaceru padam i musze sie polozyc bo taka zmeczona jestem.
Nie mowiac juz o przewracaniu sie w lozku z boku na bok.Tak mnie plecy bola ze nie potrafie sie nawet przekulac na drugi bok.

Do góry