• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie natomiast jest odwrotnie, mnie się chce chodzić, oglądać, kupować, a mój mąż najchętniej przykułby mnie do wyra :crazy: staram się go zrozumieć że się martwi ale jak sama mam lepszy dzień i wiem że mogę połazić a on się wścieka że mam leżeć... ehh, tak źle i tak nie dobrze...
Asia a Ty faktycznie zmiataj do łóżka bo po tyłku Ci się dostanie :wściekła/y: Laptopka do wyrka sobie weź albo jakąś książeczke poczytaj ;-) dobrze mi się tak radzi innym a mnie łóżko normalnie jakby gryzło, zwłaszcza dzisiaj :-D

reklama
Mnie niby już z 5 razy mówiło 2 ginów że dziewczynka, ale na samym początku Maja miała być chłopcem, więc u mnie zapobiegawczo większość ciuszków jest unisex, chociaż kilka różowych ciuszków też się znajdzie :-)

Myślę, że jest jej przykro, że traci ciążę za ciążą i jakoś stara się sobie to wynagrodzić może w niezbyt odpowiedni sposób.:tak:
Szczerze jej współczuję i wszystkim dziewczynom które mają trudności z zajściem czy donoszeniem ciąży:tak: Ja tez dostawałam już schizy (staraliśmy się 9 m-cy) poza tym remont całego domu i stresy w pracy wszystko się złożyło na mój podły nastrój ale któegoś dnia niespodzianka:szok: dwie kreseczki, cieszyłam się jak dziecko, jednak przez pierwsze 4 mce chorowałam (4 infekcje gardłowe w tym zapalenie ztok) i z sercem na ramieniu czekałam aż dojdę do 5 mca. Bałam się bardzo dużo leżałam a wtedy tez nachodza dziwne myśli.
Jestem z Wami wszystkie mamusie :-D:tak::-D dla każdego prędzej czy później zaświeci słoneczko:-D:-D:-D głowy do góry

Oj dzieje sie tam dzieje. Niestety wszedzie znajdzie sie ktos kto lubui zadymy .. Ja udzielam sie na innym forum i tam regularnie mamy jedna dziewczyne kktore albo jest w ciazy albo zaciaza i zaraz traci ta ciaze.. ogolnie taki troll. Ostatnio byla w zaawansowanej ciazy i jak brzuszek pokazywala to tylko w koszuli i sie okazlao ze tam poduszke miala. .. .. Nie chce nikogo osadzac alwe niestety takich trolli jest sporo w necie.. Mysle ze u nas na czerwcowkach sie nie pojawi./
:szok: ale to już zakrawa na mitomanie.... po co udawać ciąże???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry