reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witaj JolaDra fajnie ze jesteś z nami im nas wiecej tym lepiej :-) .
Ja byłam dzis u gin i widzielismy z mężem jak dzidzi bije serduszko :-D

reklama
Ja w pierwszej ciaży dowiedziałam sie w 20 tygodniu.
W poniedziałek ide do gina zobaczymy. A mnie to obojetne czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka.
Ale wiedziec bym chciala z czystej ciekawosci.

W sumie dużo zależy i od lekarza i od położnej a miejsce jest mniej istotne, mnie się pod koniec porodu trafiła młoda niedoświadczona zołza i moja dzidzia miała dużo szczęścia.
Iwosz to może się i spotkamy na porodówce !

Ja też jeszcze nie wiem, kto mi mieszka w brzuszku. W poprzedniej ciąży miałam chęć na mięso i nabiał. Teraz jest podobnie, ale do tego doszły kiszone ogórki, śledzie i takie tam. :-)

kasia - a dlaczego cytrusow w ciazy duzo nie mozna jesc?? Wiem ze w okresie karmienia powinno sie wykluczyc - bo sa silnym alergenem, ale w ciazy - nie slyszalam aby szkodzily dziecku. Przeciez nawet krew matki i dziecka sie nie laczy - a co dopiero "pokarmowka". a moze chodzi o zakwaszanie moczu?? Chetnie sie dowiem:zawstydzona/y: Bo ja codziennie sok z pol cytrynki obowiazkowo - i mandarynki, pomarancze - dorywczo, ale jak sie dosiade...:zawstydzona/y:

Milkaaa podobno pomarańczę uczulają, ale ja i tak w to niewierzę i się nimi zajadam. Ale może właśnie chodzi tu o okres karmienia piersią a nie ciąży. Gdybyśmy miały patrzeć na to co możemy jeść a czego nie to w ogóle byśmy nic nie jadły. Napewno nie można jeść serów pleśniowych bo o tym powiedział mi mój gin.

Ja cytrusy wcinam. Mniam!
A powiedzcie mi dlaczego właściwie nie można jeść serów pleśniowych? Przecież to są kontrolowane szczepy pleśni. To o co chodzi? Bo wszyscy mówią, że się nie je, ja nie jem, ale nie wiem czemu :baffled:

A z tego kalkulatora płci dziecka na www.noworodek.pl wyszła mi dziewczynka. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry