reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja też zasypiam, kiedy tylko mogę, aspiryna pomogła jednorazowo- ból powraca wieczorami.:baffled:
Mam pytanie z innej beczki- planujecie jakieś ćwiczenia w ciąży? Joga? Aerobik ciężarówkowy? Ja od stycznia w uderzeniu, na razie mam na myśli jogę, chyba tu:
JOGA KLUB. Mamuśki macie doświadczenia z poprzednich ciąż?

reklama
jesli chodzi o sery plesniowe - sa produkowane z niepasteryzowanego mleka - czyli nie poddanego wystarczajacej obrobce cieplnej - ma z tym zwiazek bakteria - listeria - wywolujaca chorobe - listerioze czy jakos tak...
ale podobno plesniaki naszej produkcji sa z pasteryzowanego mleka...no moze poza tymi z niebieska, srebrna i zielona plesnia

Ja sie napewno nie wyrwie na zadne cwiczenia poza domem
z poczatkiem ciazy cwiczylam w domu - systamatycznie. Ale zaraz jak zaczelam plamic - mialam wyrzuty
I przestalam

W poprzedniej ciazy chodzilam na basen - na szczescie zadnej bakterii nie zalapalam. I jezdzilam na rowerku stacjonarnym 10 km dziennie. Przyjemnie, spokojnie i bezpiecznie

Witam,
ja mam nastepne USG 29 stycznia i mam nadzieje sie dowiedziec czy chlopiec czy dziewczynka,choc mysle i czuje ze to dziewczynka:-)

A zachcianek to nie mam specjalnych,oczywiscie jem wiecej niz zwykle ale normalnie;-)

Właśnie, żeby cokolwiek ze sobą robić muszę wyjść z domu, mój M codziennie rano brzuchy, pompki... a ja jak mogę pospać.. a potem już południe... Basen mi raczej odradzanoze względów bakteryjnych właśnie.

w pierwszej ciąży o płci dowiedziałam sie w 29 tyg ciąży - chciałam potwierdzić swoje przeczucia - i potwierdziłam :-)

teraz oboje z meżem mamy przeczucie na dziewczę - i to jest przeczucie a nie życzenie bo tak naprawdę totalnie nam obojętne co będzie - pewnie zapytam na połówkowym :-)

Ja też nie wiem kto u mnie mieszka...W pierwszej ciąży mówili mi, że bedzie chłopak bo ładnie wyglądałam,a mam córke.Teraz już nie mam czystej cery,zauważyłam że częściej musze depilować nogi i jem dziwne rzeczy,których normalnie nie jadam.Ja chce znać płeć dziecka ale nie wiem czy gin dobrze się w tym rozezna bo moja koleżanka do ostaniej chwili wierzyła,że będzie miała dziewczynke bo gin przez całą ciąże tak mówił,a tu chłopak się urodził i ona nie mogła dojść do siebie...

reklama
A mi intuicja podpowiada, że to będzie chłopak, chociaż ze wszystkich kalkultorków dziewczynka mi wychodzi :baffled:
Ale i tak będę się cieszyć ze szkrabka, bez względu na płeć :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry