reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cześć JolaDra!!!!
Witam cię bardzo serdecznie! Ja też jestem czerwcówką i na dodatek mam termin na dzień swoich urodzin ,jestem tym zachwycona. Tym bardziej że dwoje moich wcześniejszych skarbów to zimówki. Nareszcie będę mogła odrazu wyruszyć z wózkiem na spacer.

reklama
Mnie z kalkulatora wychodzi dziewczynka, zresztą to samo mówi mi większość znajomych ("wyglądam" im na dziewczynkę), a do tego wczoraj M zabrał mnie na wycieczkę w lata swej młodości- do skansenu czołgów i innych maszyn (nie, nie jest tak stary jak czołgi ale był tam w podstawówce;-)) 50 km pod Warszawę i strasznie mi się nie podobało. Nie, żebym przed ciążą byłą militarystką, ale jeśli to traktować jak test... różowe buciki już tupią:tak:.

U mnie też mówią że na dziewczynkę wyglądam. Ja też mam przeczucie że to będzie dziewczynka: brzuch mi rośnie w szerz, a plecy mam całe w krostach:baffled:!
Ale najważniesze żeby było zdrowe.

ja o cytrusach słyszałam to, że są bardzo pryskane i to jest powód. Zresztą wszystko jest pryskane i niezdrowe - można zdziczeć ;-)
oczywiście z umiarem zjadam cytrusy chociaż ostatnio po mandarynkach wymiotowałam.... podobno to one są najgorsze bo mają cienką skórkę.
Ja osobiście zajadam się wszystkim co kwaśne i z pozoru niezjadliwe :-D
Moja koleżanka poznała pleć w 14 tygodniu ale ja na tą chwilę nie wiem

Zobaczymy drogie ciężarówki jak nam będzie wypadał ten czerwiec. Małe pytanko jak sobie radzicie z tą koszmarną pogodą, staram sie chodzic dużo na spacerki i się dotleniac ale i tak zasypiam już na sam widok kanapy. Senność, ociężałość i zawroty głowy.......... Czy Wy tez macie takie problemy, czy to ze mną coś nie tak...

Słuchajcie dziewczyny, tez marzy mi się dziewczynka ale widząc ubranka dla małych kibitek to chyba z torbami bym poszła. Chłopcy też są fajowi,........ dobrze jest znać płeć. USG mam wyznaczone dopiero na 28 stycznia, moja gina wyznacza kontrolną wizytę teraz jeszcze co 4 tyg, oraz oddzielnie USG. Fakt że wtedy takie USG trwa 30 min więc mogłam na fasolkę się napatrzeć.

Ja również cały dzień bym spała, a głowa to mi pęka, poza tym to moje kochane ciśnienie 85/45, już mam dosyć. Dobrze, że jutro idę do ginki, ciekawe co mi powie. I pewnie u niej będę miała ciśnienie 145/90, tak jak zwykle.

Mi moja gina ostatnio wręczyła zwolnienie i powiedziała odpoczywac i słuchać swojego organizmu. Jeżeli chc mi się spać i pozwolić sobie na drzemkę..... do piątku to stosuję. Ale to jest bardzo uciążliwe..... Moje ciśnienie tez jest niskie, zawsze miałam z tym problem. Trzeba się jakoś trzymać

reklama
Ja również cały dzień bym spała, a głowa to mi pęka, poza tym to moje kochane ciśnienie 85/45, już mam dosyć. Dobrze, że jutro idę do ginki, ciekawe co mi powie. I pewnie u niej będę miała ciśnienie 145/90, tak jak zwykle.

male cisnienie na tym etapie to norma - choc jak przyznalam sie ginowi ze mialam 80/40 to powiedzial ze troche przesadzilam:-D

ja latam jak maly samochodzik - no nie da sie inaczej. ale rano nie moge sie zwlec z lozka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry