reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzięki JoannA25! Tylko zdanie o tym, że siara może wyciekać od połowy ciąży mnie nie dotyczy, bo ledwo zaczęłam 4 miesiąc i już coś mi tam ciekło;-) piersi są trochę obolałe, ale nie mam gorączki więc chyba ok. Jak w poniedziałek pójdę do ginki postaram się więcej dowiedzieć i dam Wam znać

reklama
na pewno wszystko jest ok mata-kow :-)
Przecież tak naprawdę każda ciąża jest inna...
Dziewczynki czas leci i pojawił już się nawet październik :-)

Może nie "wbiję " się w temat, ale muszę się tym z wami podzielić.
Przedwczoraj pierwszy raz naprawde poczułam ruchy mojego maleństwa :-)
To było niesamowite :-D
wcześniej tez coś odczuwałam, ale to tak własciwie nie byłam pewna,że to TO
Niewiadomo było czy to w kiszkach jakies gazy czy dzidziuś, a teraz naprawde to poczułam takie inne i niesamowite od razu wiedziałam że to napewno moja kruszynka :-) Tak się cieszę bo juz 20 tc i zaczynałam sie martwić, że nie czuje jeszcze ruchów.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jestem przeszczęśliwa :-)
Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki:-)

Kasia to superancko. :-)Cieszę się razem z Tobą. Mój maluszek też daje znać o sobie ale bardzo późnym wieczorkiem. Jak siedzę po nocach....... nieruchomo przed komputerkiem. Cały dzień biegam, chodzę to go pewnie kołyszę - i śpi a wieczorem sobie fika.

JoannA no właśnie - czas leci, mało powiedziane zapiernicza jak szalony;-). Pamiętam jak marzyło mi się , żeby móc chodzić do kina na filmy od osiemnastu lat. A tu nie obejrzałam się, a we wrześniu będzie trzydzieści...i kiedy się pytam...? Im jesteśmy starsze tym szybciej leci czas. Najważniejsze życ dobrze i pięknie. Tak aby odwracając się wstecz móc powiedzieć : bilans wychodzi na plus. :-):-):-)

cześć kobietki. Wiecie co .... brzuszki nam rosną i powoli przestaję dobrze widzieć swoje owłosienie łonowe - hihhihih. Nawet myślałam, żeby dać sobie spokój z depilacją na czas ciąży ale się nie da. Jak tylko zaczyna coś odrastać zaraz swędzi. A co będzie potem????? Chyba trzeba wezwać mężów do pomocy....

No naprawde to niesamowite uczucie, tak długo na to czekałam... aż się w końcu doczekałam :-)
Fajnie że nasze maluszki już tak pomału fikają i dają o sobie znać. Kurcze to jest takie cudowne uczucie :tak::tak::tak:Aż nie mogę się doczekać kolejnych ruchów i nastepnych i nastepnych :-D
jeju nie mogę no ciągle myślę tylko o tym i jestem taka podekscytowana...:tak::tak::tak: Czy wam też towarzyszą takie emocje??

Mój szkrabek daje o sobie znać już codziennie. :-) Nie są to kopniaki, ale takie wiercenie. Początkowo myślałam, że mi się coś zdaje, ale te ruchy często sie powtarzają, i są takie specyficzne, że nie mogą to być moje jelita.:tak: Czuję je najczęściej jak siedzę lub wieczorem przed zaśnięciem i zawsze staram się wtedy "wyłączyć", żeby skupić się tylko na jego ruchach:sorry2:

reklama
Kasiu cieszę się bardzo że odczuwasz ruchy. Fajne uczucie prawda. Jak poczułam ruchy z Marysią to wtedy tez byłam taka podekscytowana - tak to już jest przy pierwszym dzieciątku - teraz już nie towarzysza temu takie emocje ale nadal jest to miłe.

Do góry