reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja też właśnie wylazłam z kuchni. Zwariowałam do reszty bo zrobiłam faworki z podwójnej porcji 1 kg mąki i 15 jaj!! Szaleństo. Niech no tylko się sępy zejdą i zapomni się, że w ogóle były. Ale same wiecie, że " samemu sobie zrobionemu" (tak mówi mój synek - są lepsze od kupnych , no i jaką mają wartość

reklama
Dzięki , dawno nie byłam na tym wątku. :-):-):-)
Z tego co widzę to z tymi dziewczynami nie jest aż tak źle. Ja może będę wiedziała 6 lutego jak dzidzi pokaże co tam ma ale coś mi się wydaje że jednak dziewczyka.
Jak tylko dostanę fotki to od razu wkleję.

U mnie prawdopodobnie dziewczynka:-)
Jutro mam wizyte u ginki,usg genetyczne,wiec powinnam wiedziec juz przynajmniej na 99% :-)

A ja nie mam ani jednego paczka,bo zapomnialam o tlustym czwartku:-(
Moglabym jechac do polskiego sklepu,ale juz mi sie niestety nie chce-poza tym pewnie tam juz dawno wszystkie wykupione.A w belgijskich sklepach mozna jedynie czasem kupic amerykanskie donaty-podobne,ale to nie to samo:-(

Joaś;
na ból ucha - do uszka trzeba włożyć kwiatka (listki) ,,anginkę'' najpierw ją wymemłać. Oczywiście na taki mały ból ucha...
pisałam o tym, że cierpnie mi noga - ginek powiedział abym brała asmag forte 3Xdziennie - pomogło

Juleczka;
gratuliję pięknego pulchnego Synusia :-) ni i potwoerdzam, że pięknie się ułożył :-) mój ostatnio nie był aż taki łaskawy :-)

Kasiau wszystko jasne. Tak rzeczywiście robiłam takie usg 3d dośc wcześnie w 16 tygodniu. I mam też film z tamtej wizyty. Ale dzidzia ciągle zasłaniała twarz rączkami..ale zawsze coś. Te dziewczyny, które teraz się wybierają będą miały frajdę bo dzidziuś jest już duzy i ładnie widać:)

reklama
a moja Dzidzia to ogromny śpioch i prawie cały czas śpi:-) czasami się nawet zaczynam martwić...
Myślę jednak, że pewnie rusza się kiedy ja śpię

Do góry