reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja właśnie wróciłam z o internisty i mam zapalenie gardłam. Zwolnionko na 10 dni i kazała odpoczywać. Dobre. :-D. Jak tu odpoczywać kiedy szkrabki mają zapalenie płuc i siedzą razem zemną w domu. Lekarka powiedziała że i tak dobrze się trzymam, przy takich chorebzdach w domu:tak:.Tylko się cieszyć!!!!!
Wszystkim mamom życzę zdrowia i dobrego nastroju.

reklama
Zdrowia dziewczyny wam życzę!!

właśnie skończyłam robić faworki :-) - robiłam z Krzymkiem, tzn. ja smażyłam a on robił demolkę w kuchni - padam ;-)

ja odnoszę takie wrażenie ze to moj M jest w ciąży a nie ja zachowuje sie okropnie jak tylko o coś go poprosze to robi mi wielką łaskę jak tak samo ma wyglądać druga ciąża to ja dziękuje wysiadam nie wytrzymam tego :wściekła/y:

podobnie zachowywał się mój mąż jak byłam w pierwszej ciąży - w tej już mu zapowiedziałam,że tym razem to ja będę mieć humory :-) - i mam ...niedużo, bo to nie leży w mojej naturze, ale są... a co ;-)

Iwosz ja się szykuję do robienia faworków, a teściowa za ścianą smaży pyszneeee pączki. I jak tu nie przytyć!!!!!!
O rety lubie być w ciąży!!!
Tylko żeby mi to nie weszło w krew.

A mój za pracą nie ma na nic czasu:baffled:. Jutro ma w pracy ważny egzamin, który przesądzi o jego dalszej przyszłości, więc myśli tylko o tym. A ja wcale nie narzekam, teściowa troszkę mnie rozpieszcza i oczywiście dzieciaczki. Są koczane i jest to niesamowite , jak bardzo czekają tego dzidziusia.:-D

To chyba przez ten tłusty czwartek dzisiaj na forum cisza :-D wszystkie mamusie siedzą w kuchni i smażą pyszności :-D U mnie jest taki zwyczaj, że przygotowuje się wszystko wieczorem w środę, żeby potem od rana w czwartek móc się zajadać ;-)
A mi niestety w tym roku pączki szkodzą, bo zjem jednego i już brzuch mnie boli :-( i jaka tu radośc z tłustego czwartku?
Dobrze, że po faworkach nic mi nie jest ;-):-)

A ja siedzę w pracy i nie będę napewno robić pączków bo jak już z niej przyjdę to mi się nic nie chce ,a z kolei jem tyle pączków w tygodniu że to dla mnie nic szczególnego. Jedynie z czym mi się dobrze kojarzy to że urodziłam mojego klocka w tłusty czwartek.

reklama
Do góry