• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczynki to ja się pochwalę mi nic nie dolega: nogi nie puchną, nie byłam przyziębiona ani odrobinkę od początku ciąży. Za to trzy pierwsze miesiące ciągle wymiotowałam a teraz jest rewelacyjnie. Oby tak dalej!!!

Chrym mamom zdrówka:)

Jeśli nawet się żalą to chyba po kryjomu. Nie usłyszał od mojego M od początku ciązy żadnej uwagi ani, że jestem humorzasta, że hormonki mi buzuja że śpię albo płaczę. Trzyma się dzielnie. I wszystko znosi na swoich męskich ramionach....Jak to mówi moja kumpela teraz to sobie możesz pożyć...ale przecież nie będę go wykorzystywała do niecnych celów hiiiiiii

ja rowniez bede miala chlopca:-D 3 facetow pod jednym dachem i ja taka sama jak orzeszek:-D
:-D

I ja też tak będę miała...moja koleżanka mówi - będziesz królewną mąż i synowie na rękach będą Cię nosić. A ja do niej tak i potrójne skarpety i koszule...do układania i prasowania. A wykarm tych chłopów..obiad jak dla pułku. Ale tylko się tak śmiejemy bo mój OLek chociaż ma 6 (prawie7) lat. Już pomaga. Więc liczę na moich mężczyzn.

reklama
10-te dziecko, to już wprawiona, szlaki przetarte ;-) ale tak na serio, to nie chciałabym rodzić jako pierwsze takiego klocka:szok: tym bardziej, że moje biodra za wielkie nie są;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry